Čakulaonice se uspješno nastavljaju

Nakon ljetne pauze, održana je četvrta edukativna radionica “Čakulaonica za samohrane roditelje“ u sklopu projekta “Hrabre Mame & Tate” koja za cilj ima pružiti moralnu podršku samohranim roditeljima i jednoroditeljskim obiteljima.

Radionica je održana je u utorak 20. rujna u dječjem vrtiću “Pčelica” u organizaciji portala Sretna mama i istoimene Udruge samohranih roditelja uz podršku sponzora dm-a, Nivee i tvrtke PIP d.o.o.

Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje tom prigodom je izjavila: “Nakon ljetne stanke započeli smo novu seriju radionica s namjerom da podignemo razinu svijesti javnosti o izazovima s kojima se susreću samohrani roditelji. Veseli me što je Čakulaonica izuzetno dobro prihvaćena te što sve više roditelja prepoznaje vrijednost ovih susreta te se raduju svakoj sljedećoj radionici. Posebno zahvaljujemo našim sponzorima dm-u i Nivei koji nas prate i podržavaju u našim aktivnostima i tvrtki PIP d.o.o. koja se pridružila ovoj Čakulaonici.“

dvDanijela Vidaković, polaznica Čakulaonice: “Krenula sam na Čakulaonicu još u travnju i od tada nastojim ne propustiti niti jednu radionicu. To je mjesto na kojem mogu biti svoja i podijeliti iskustva s ljudima koji me istinski razumiju jer su prošli ili prolaze kroz slične situacije. A to nam mnogo znači.“

petra-kurtela„Divna inicijativa“, poručila je Petra Kurtela, mlada zagrebačka glumica.

Svi zainteresirani roditelji za sudjelovanje u radionici koja će se održati u listopadu mogu se prijaviti putem mail-a na info@sretnamama.hr. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

A svi oni koji misle da mogu na bilo koji način doprinijeti ovakvim radionicama mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali doprinos ovakvim akcijama svojim iskustvima, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje te povećati razumijevanje zajednice.

Anna Maria Križanac

Oglas

Komentiraj

komentari