Casmatino podloge su must have za bezbrižan odmor kod kuće ili na plaži, a uskoro vas i darujemo!

Popis svega što je potrebno za bezbrižan odmor ili igru može biti podosta dugačak. I dok nam neke stvari možda i nisu toliko potrebne, neke su zaista must have. Jedna od njih je Casmatino podloga, omiljeni proizvod roditelja i djece diljem Hrvatske i šire.

Radi se o višenamjenskoj podlozi koja osim za igru služi i za odmor, vježbanje, a mnogi zadovoljni roditelji potvrđuju da su upravo na Casmatinu njihova djeca propuzala i prohodala!

Izuzetno su praktične za svaki dom, bio manji ili veći, za rođendane i kao prva podloga za igru i odmor. Korisna je za obilježavanje mjesta u domu koje služi kao dječji kutak, kako stvari ne bi bile po cijelom prostoru. Podloga je dovoljno velika (200x140cm), a debljina od 0,9 ili 1 cm garantiran udobnost na bilo kojim površinama kao i toplinu u hladnijim danima. Na njoj tako imate prostor za igru i vježbu bebe i mališana, a i dovoljno mjesta za staviti recimo baby gym, ljuljačku, igračke i sličnu opremu, sve na jednom mjestu.

Lako se sklapa, a dolazi u praktičnoj torbi koju možete ponijeti svuda sa sobom. Možete nabaviti dvije – za vanjski i unutarnji prostor ili koristiti jednu jer se jednostavno čiste: dovoljno ih je prebrisati dezinfekcijskim maramicama ili vlažnom krpom i sredstvom za dezinfekciju.

Dolaze u nekoliko predivnih dizajna pa uz udoban odmor i igranje služe za edukaciju i vježbanje vida kod malih beba. Imaju savršenu termo i zvučnu izolaciju, a napravljene su od vodootpronog i neupijajućeg materijala. Znamo koliko je važno da bebe i djeca borave u sigurnom prostoru, a Casmatino podloge imaju zdravstvene i higijenske certificate čime se jamči sigurnost. 

Dostupne modele pogledajte na linku, a u ponudi su i tepisi idealni za hladnije dane. Također dolaze u raznim dimenzijama, a zbog tanje izrade (0,3 do 0,4 cm) idealni su za igru veće djece. Dodatne upute i tehničke podatke te informacije o održavanju pronađite na linku.

Pratite nas putem Facebook stranice jer vas uskoro darujemo ovom super podlogom u bestselleru dizajnu!

 

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 10. kolovoza je Ana Stanković. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju.

Oglas

Komentiraj

komentari