Continental film donosi čak dvije kino najave za nove Štrumpfove!

Uskoro dolaze novi Štrumpfovi, a Continental film prvi puta istovremeno predstavlja dva različita trailera za jedan film: ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO!

Nikada prije nije se dogodilo da za jedan film istoga dana izađu dvije različite kino najave,  Continental film ekskluzivno istovremeno predstavlja dva različita trailera za animirani hit film koji to apsolutno zaslužuje! ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO, treći nastavak mega-popularnog serijala čija su prva dva dijela u domaćim kinima rušila rekorde gledanosti.

Čak niti oni najoptimističniji filmski prognozeri nisu mogli pretpostaviti da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan „Štrumpfovi“ poharati kino blagajne i da će ga u hrvatskim kinima pogledati preko 135 tisuća gledatelja. Tim rezultatom „Štrumpfovi“ su postali uvjerljivo najgledaniji film te godine. Dvije godine kasnije, „Štrumpfovi 2“ doslovno su eksplodirali na box-officeu, a u konačnici ih je vidjelo preko 205 tisuća ljudi.

U proljeće 2017., točnije od 30. ožujka u domaća (i svjetska) kina dolazi nam treći nastavak – ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO. Iako su prva dva nastavka snimljena igrano-animiranim stilom (što znači da je polovica filma bila animirana, a polovica igrana), ovaj dio biti će u cijelosti animiran i prikazan u najmodernijoj 3D tehnologiji. Kao i svi animirani filmovi u posljednjih 10 godina i ovaj će biti sinkroniziran, a trenutno se u studiju Livada produkcija koja se bavi sinkronizacijom održava casting za hrvatske glasove.

Radnja trećeg nastavka serijala ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Uz cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da ŠTRUMPFOVE: SKRIVENO SELO već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom koji nas očekuje 2017. godine!

Animirani hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO u domaća kina stiže 30. ožujka!

 

Oglas

Komentiraj

komentari