Čovpas postao najpopularnije štivo među klincima!

Nova uspješnica autora svjetskog fenomena Kapetana Gaćeše!

Koliko je Čovpas zanimljiv, opisao nam je naš mali kritičar, R. M. 9. godina: ‘Čovpas je najzanimljivija knjiga na svijetu. Jako je smiješna, svaka stranica je jako zabavna, svaka stranica me vuče da pročitaš drugu stranicu, a druga treću i tako dalje i stvarno je predobra i jako smiješna. Frki mi je posebno smješan i njegove nestašne stvari iako je zlikovac. Pročitao sam 230 stranica u jedan dan iako ne volim čitati lektiru!’

 

View this post on Instagram

 

Čovpas zaludio klince! ❤️

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9) on

Dav Pilkey svjetski je fenomen dječje književnosti. Nakon jednog od najuspješnijih dječjih romana o Kapetanu Gaćeši, Čovpas je novi serijal kojim je opet jednom zaludio cijeli svijet. Prvi put na hrvatskom jeziku sva djeca i oni koji se tako osjećaju mogu uživati u novim avanturama Čovpasa koji po svakom objavljivanju čvrsto drži prvo mjesto najprodavanijih knjiga prema odabiru The New York Timesa. Priče o popularnom čovjeku-psu prevedene su na više od 21 svjetskog jezika, a da su priče zarazne i urnebesno smiješne dokazuje i više od 13 milijuna prodanih primjeraka samo ovog serijala.

Pilkeyu je u ranoj životnoj dobi dijagnosticirana disleksija i poremećaj pažnje i koncentracije, zbog čega je često nailazio na nerazumijevanje u školi. Bijeg od problema nalazio je u svojim crtežima, zbog čega je već u drugom razredu osnovne škole nastao prvi nastavak planetarno popularnog serijala o Kapetanu Gaćeši koji je prodan u nevjerojatnih 80 milijuna primjeraka i preveden na više od 28 jezika.

O AUTORU:

Dav Pilkey, slavni je američki ilustrator i spisatelj za djecu. Serijal o Kapetanu Gaćeši najpoznatija mu je serija knjiga, koja je prevedena na više od 28 jezika, a prodana je u više od 80 milijuna primjeraka. Za Kapetana Gaćešu Pilkey je dobio nagradu Disney Adventures Kids’ Choice Awards.

06.03.2020. – Dobitnica u darivanju objavljenom 3. ožujka su Barbara Evaj . Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar