Da li je Kent u pravu? Pobjeda Rusije?

Zoološkim su vrtom zavladali šok i nevjerica. Gibon Kent uoči te utakmice predviđa da će u utakmici četvrtzavršnice Prvenstva koja se igra u Sočiju, pobijediti Ruska reprezentacija.

„U vanjski su dio nastambe prvo istrčale Fiona i Kulička. Fiona je odmah posegnula za hranom iz hrvatske babuške, a počastila se i njezina mama. Vjerovali smo kako će im se pridružiti i Kent. Budući da ga neko vrijeme nije bilo na vidiku, u publici je rasla zabrinutost. Opravdano! Kad se napokon pojavio, poslužio se povrćem i voćem iz ruske babuške. Upravo to, prema našim pravilima, otkriva pobjednika. Osjećaji su nam pomiješani. S jedne strane želimo vjerovati kako je Kent sjajan prognostičar, a s druge strane srcem smo uz Vatrene. Možda je upravo ženski dio obitelji gibona ovaj puta u pravu“, kazao je Damir Skok.

Natalia Iakimchuk, prva tajnica Veleposlanstva Ruske Federacije, također je pratila dogđaj. Jako ju je razveselila Kentova prognoza, kazala je kako su Rusi svjesni snage hrvatske reprezentacije. U Zoološkom vrtu grada Zagreba bila je prvi put. Budući da joj se jako svidio, angažirat će se na njegovu povezivanju sa zoološkim vrtom iz Moskve.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari