Dan u laboratoriju ludog znanstvenika!

Što kad djeca zavole učenje zahvaljujući interaktivnom laboratoriju ludog znanstvenika, a kraj je školske godine?

Kraj je školske godine, a neki klinci su i dalje željni za edukativnim sadržajima.

Djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule i ove su godine sudionici Hair Smile-a Vrgorac. Hair Smile Vrgorac okuplja frizere iz Hrvatske i susjednih zemalja, kako bi unaprijedili svoje znanje i pomogli djeci prikupljanjem donacija.

Ovogodišnji program, koji se sastoji od već tradicionalne modne revije ljetnih frizura za šire mase te edukativnih radionica i predavanja za frizere, upotpunit će i popularni leteći lampioni.

Stoga, pozvani su svi; i mladi i stari, da dođu u Event dvoranu Portal u Vrgorcu od 16.00 sati, nešto nauče, dobro se zabave i pritom pomognu djeci iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeci iz Down centra iz Pule, jer svi prilozi prikupljeni od ulaznica i donacija za lampione, idu upravo njima, kako bi nastavili svoj rad kvalitetnije i uljepšali živote te djece.

No, oni su prije sudjelovanja na reviji frizura odlučili nešto i naučiti, pa su tako pozvali ludog znanstvenika da im pokaže kako to izgleda kod njega u laboratoriju.

Ludog znanstvenika utjelovit će mladi student glume, Miro Čabraja, koji ujedno i vodi ovogodišnji program Hair Smile-a. On vodi svoj La La Land u kojemu producira različite interaktivne programe i predstave, poput interaktivnog show-a Dan u laboratoriju ludog znanstvenika. Cilj je pristupiti djeci na nekonvencionalan način te ih motivirati na učenje i zainteresirati za različite znanosti i umjetnosti.

Stoga, pozvani su svi klinci i klinceze vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta, da upoznaju ludog znanstvenika, druže se s njim u njegovom laboratoriju, i prije svega, nauče nešto novo te budu inspirirani za ljeto na drugačiji način. Laboratorij će biti smješten u Event dvorani Portal u Vrgorcu, a interaktivna radionica počinje u 19.15 sati. Naravno, pozvani su i stariji braće i sestre, mame i tate, djedovi i bake, jer će nakon pokusa u laboratoriju i modne revije biti pušteni leteći lampioni dobrih želja, koji su uvijek čarobni događaj koji se ne propušta.

U nastavku donosimo program:

  1. lipanj 2017. | SUBOTA

I. dio
EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC
16:00 – 17:00 – THE BARBERS prezentacija
17:00 – 17:30 – pauza
17:30 – 19:00 – LABEL. M Morrocanoil prezentacija & tombola
19:15 – 20:00 – La La Land – Dan u labaratoriju ludog znanstvenika – Miro Čabraja (predstava)
20:30 – 21:00 – Amela Pejković Larisa prezentacija

II.dio
EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC
21:00  – MODNA REVIJA FRIZURA

22:00 – HAIR SMILE puštanje lampiona

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari