Darujemo 2 čitateljice sa Olivalovim šamponom i uljem od čička!

Olivalovo ulje i šampon od čička, saveznici su u borbi protiv opadanja kose i prhuti!

Prhut na kosi izraženija je zimi ne samo zbog hladnoće, nego i isušenog zraka, a lijepa i njegovana kosa cilj je kojem teže svi, osobito pripadnice ljepšeg spola.

  U suradnji sa Olivalom, darujemo dvije čitateljice SRETNE MAME sa Olival šamponom i uljem od čička:)

Nagradni natječaj traje do četvrtka 07. travnja 2016.

Vi morate samo detaljno odgovoriti na postavljeno pitanje:), navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

NAJBOLJI ODGOVOR NAGRAĐUJEMO:)

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Olival- šampon i ulje”.

Nagradno pitanje: Čime se ističe Olivalov šampon ?

Uvećajte si šansu za dobivanje Olival proizvoda time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

07.04. 2016. Naše sretne dobitnice su Marija Štrkalj iz Vrbovca i Ivana Batinović iz Zadra! Curke, čestitamo i njegujte svoju kosu uz Olival!

Osnovni temelj za postizanje njegovane i zdrave kose je ispravan odabir šampona, a ljekovito djelovanje čička (Arctium lappa) poznato je od davnina. Stoga su od osobitog značaja u njezi kose preparati koji sadrže prirodne esencije čička  radi njegovih visokovrijednih karakteristika. Njegovo ulje izuzetno je bogato aktivnim tvarima poput eteričnog ulja, trjeslovine, gorke tvari i inulina  koje su koncentrirane u vretenastom korijenu ove zanimljive biljke. Ekstrakt koji se dobiva iz korijena upotrebljava se u pripravcima za liječenje raznih kožnih bolesti, ali ima i vrlo pozitivan učinak na jačanje korijena kose, rast i kvalitetu vlasi.

Olivalov šampon i ulje na bazi čička u svom sastavu imaju upravo tu visokovrijednu esenciju radi čega na vlasište djeluju regenerativno, hrane ga i njeguju,  te su izvrsni saveznici u borbi protiv prhuti koja se pojačava osobito sada, u zimskim danima. Osim što će kosu učiniti sjajnom i mekom, izvrsno djeluju  i na jačanje korijena kose kako bi se spriječilo njeno ispadanje i obnovilo vlasište.  Olival Čičkov šampon je ph neutralan i pozitivno djeluje na regeneraciju kose i vlasišta, dok ju Čičkovo ulje dodatno hrani.

Čičak šampon i ulje čička možete kupiti u dm-drogerie markt, Kozmo, Bipa, Konzum, Spar, Kaufland, Plodine, KTC, Nama, Tommy, mali kupci i bolje opskrbljene ljekarne.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar