Darujemo 3 čitateljice sa Olival hidratantnom kremom s lavandom!

Ruke govore mnogo toga o osobi, a mali rituali njege ruku i noktiju trebali bi biti dio svakodnevne higijene. Kako su neprestance izložene vanjskim utjecajima i u doticaju s raznim površinama, kožu ruku je ponekad teško održati mekanom, a nokte zdravima i neispucalima, pogotovo za vrijeme hladnijih dana kada je koža sklonija isušivanju i neugodnom pucanju.

olival-lavandaU suradnji sa Olivalom, darujemo čak 3 čitateljice sa Olival hidratantnom kremom s lavandom:)

Nagradna igra traje do utorka, 01. ožujka 2016.

Vi morate samo detaljno odgovoriti na postavljeno pitanje:), navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@sretnamama.hr.

NAJBOLJI ODGOVOR NAGRAĐUJEMO:)

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Olival hidratantna krema s lavandom”.

Nagradno pitanje: Kako vi njegujete ruke i koji vitamin je sastavni dio formule kod Olivalove hidratantne kreme za ruke s nevenom ?

Uvećajte si šansu za dobivanje Oriflame proizvoda time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati!

Sretno svima!

01.03. 2016. Naše sretne dobitnice su: Danijela Pastrović, Dragica Rončević i Jasmina Sukalić.

Preparate za njegu i zaštitu kože trebali bi nanositi nakon svakog pranja ruku, ali ponekad jednostavno na to zaboravimo ili nam to ne dopušta naš dnevni tempo. Bitnu ulogu u njezi ima i krema koju nanosimo, a prirodni sastojci uvijek su najbolji odabir. Blagotvorna svojstva lavande poznata su još od davnina. Rimljani su ovu ljekovitu biljku koristili za mirisne kupke jer smiruje i opušta, dok su je Grci primjenjivali u medicini zbog antiseptičkog djelovanja. Još jedna biljka čija se terapijska svojstva koriste još od Starog Egipta, a koja se smatra „čarobnom biljkom“ jest neven. Sa širokim rasponom primjene i brojnim pozitivnim učincima na kožu uvelike se koristi u kozmetičkoj industriji, a osim što djeluje protuupalno i regenerirajuće, kožu čini mekom i nježnom.

Vrijednost ovih biljki u njezi ruku možete iskusiti kroz Olivalove hidratantne kreme koje osim što štite kožu na rukama, djeluju i na njenu dubinsku njegu, vlaže ju i hrane, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju, jačaju ih te se ujedno smanjuje njihova sklonost pucanju.

Hidratatntna krema za ruke s eteričnim uljem dalmatinske lavande namijenjena je svakodnevnoj njezi ruku. Bogati hranjivi sastojci kreme u kombinaciji s lavandom dodatno štite, vlaže i hrane kožu.

Hidratantna krema za ruke i nokte s esktraktom nevena u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Vitamin E u njoj snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, a rezultat su nježne i mekane ruke, te jači i uščuvani nokti.

A za intenzivniju njegu ekstra ispucane i osušene kože preporučamo koncentriranu verziju ovih krema koje dodatno produbljuju njegu i djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože

  • Hidratantna krema za ruke i nokte s lavandom 9,99 kn
  • Hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom 14,99 kn
  • Koncentrat za ruke i nokte s lavandom 19,90 kn
  • Koncentrat za ruke i nokte s nevenom 21,90 kn

Olival kreme za ruke dostupne su na prodajnim mjestima dm-drogerie markt, Bipe, Kozma, Konzuma, Interspara, Name, KTC-a, Tommya i u odabranim ljekarnama.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar