Od kantuna do kantuna!

Od 25. do 29. kolovoza uživajte u autohtonoj urbanoj zabavi!

Nova jedinstvena kulturno-turistička manifestacija, Stari grad RAB, 25. – 29.08.2017.

Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, nova kulturno-turistička manifestacija KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 25. sve do utorka 29.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati – vidimo se ponovno na KANTUNU!

Niti sami Rabljani ne skrivaju oduševljenje kantunima svojega grada, kao što u komentaru u knjizi dojmova piše jedna Rabljanka: “Rodila sam se na Rabu, na Pjaceti, davne 1962. godine, ali nikada nisam doživjela Rab koji volim svim srcem, baš ovako prekrasnog i punog baš tog šarma koji ste nam Vi donijeli. Hvala Vam od srca”.

Direktorica Turističke zajednice grada Raba Ivana Matušan zbog svega toga ne krije zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem “Kantuna”, uvjerena kako je upravo ovakav originalni i autohtoni pristup pravi put u promišljanju destinacijskoga menadžmenta i motiviranju gostiju na dolazak na Rab.

Pohvale “Kantunima” upućuje i direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov koja je tijekom manifestacije u lipnju boravila u Rabu, a rapski gradonačelnik Nikola Grgurić ističe uvjerenje kako će ovaj kulturni i turistički proizvod biti “zalog da se za otok i grad Rab čuje još više i da postane poželjna turistička destinacija i sredina za život”. Manifestaciju “Kantuni” prepoznala je ove godine i Hrvatska turistička zajednica, podržavši projekt u sklopu natječaja za turistička događanja u 2017. godini.

I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada – poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte u kulturnom turizmu i destinacijskom menadžmentu, agencije koja je u svim segmentima osmislila ovaj originalni kulturno-turistički koncept te ga s puno strasti, u vrlo zahtjevnoj organizaciji, predstavila posjetiteljima.

Puno je stoga razloga da nam se od 25. kolovoza pridružite na Rabu, gdje vas na svakom “kantunu” očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

Ovoj vrhunskoj ponudi pridružiti će se i prvorazredni glazbenici poput Ive Smojver, Matije Cveka sve do prave mediteranske fešte latino sastava Caiman Verde.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari