Disneyev DUMBO u režiji Tima Burtona već u kinima!

Zagreb, 04. travnja – Dumbo, najpoznatiji slonić na svijetu, koji je svoju najveću manu pretvorio u prednost i tako svima pokazao da je ono po čemu smo drugačiji ujedno ono po čemu smo najposebniji, krajem ožujka iz Disneyeve radionice sletio je u domaća kina! Igrani film u režiji Tima Burtona adaptacija je animiranog klasika iz 1941., a bit će prikazivan u sinkroniziranoj i originalnoj verziji u distribuciji 2i Filma.

U glavnim ulogama nastupaju Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton, Eva Green, Alan Arkin i drugi, dok su domaću verziju svojim glasovima kreirali: Dušan Bućan, Ljubomir Kerekeš, Marko Torjanac, Olga Pakalović, Pero Juričić, Krunoslav Klabučar, Ranko Tihomirović, Kristijan Ugrina, Mara Lešić, Jan Nikola Baš, Nina Kraljić, Dražen Bratulić, Tarik Filipović, Mirela Brekalo Popović i drugi.Režiju sinkronizacije potpisuje Ivan Planinić.

Baziran na spomenutom animiranom filmu o malenom sloniću prevelikih ušiju, koji svoju najveću manu pretvara u prednost, film Dumbo smješten je u 1930-e godine u neuspješni cirkus Maxa Medicija u kojem se zapošljava bivša cirkuska zvijezda Holt Farrier. Holtovoj obitelji povjerena je briga za novorođenog slonića koji postaje predmet ismijavanja zbog svojih golemih ušiju. No kada se otkrije da upravo zbog tih ušiju Dumbo posjeduje moć letenja, cirkus to koristi za vlastitu reafirmaciju te pokreće najzahtjevniju zabavljačku avanturu dosad – Zemlju snova – u kojoj glavnu ulogu ima upravo leteći slonić i spektakularna cirkusantica Collete…

Distribucija: 2i Film

Oglas

Komentiraj

komentari