Djeca iz SOS Dječjeg sela uživala u zimskim radostima na ledu u Klovićevim dvorima

Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik posjetila su Advent u Klovićevim dvorima i prigodno, prije blagdana, osjetili pravu božićnu čaroliju. Posjet, koji je omogućio Opel, dugogodišnji partner Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska vrlo se brzo pretvorio u igru i zabavu na ledu. Na prvom takvom klizalištu bez leda u Hrvatskoj, mališani iz Lekenika uživali su isprobavajući neobičnu podlogu za klizanje i družeći se svojim „starim“ prijateljima, OPEL-ovim ambasadorima.

Ivan Dečak, Renata Sopek, Mila Elegović i Aleksandra Dojčinović i sami su se prisjetili djetinjstva i zabave na klizaljkama, a neki su mališanima iz SOS Dječjeg sela pokazali vratolomije na ledu. „Ovo nije naše prvo druženje i baš kao uvijek, i ovo je bilo s puno smijeha, a neki su čak zapjevali sa mnom. Drago mi je da su se toliko razveselili ovom druženju, nama je uvijek sjajno i zabavno zajedno“, rekao je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra i jedan od Opelovih ambasadora. Renata Sopek, TV voditeljica i fitness trenerica pokazala je svoj sportski duh i djecu naučila pravim sportskim pothvatima na ledu.  „Kao OPEL-ova ambasadorica s djecom iz SOS Dječjeg sela već sam postala prava prijateljica. Fotografirali smo se za uspomenu i nadam se da im je bilo lijepo kao i meni. Nerijetko se samo uoči blagdana sjetimo djece bez roditelja i roditeljske skrbi, a meni je jako drago da se kao OPEL-ova ambasadorica češće družim s njima“, kazala je Renata.

SOS Dječja sela u Hrvatskoj brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Naši prijatelji iz Opela, na čelu s dragim ambasadorima, uljepšali su nam nadolazeće blagdane i priuštili nam pravu zabavu na ledu. Djeca su zaista uživala i dobila priliku doživjeti dašak divnog, zagrebačkog Adventa. Od srca hvala dugogodišnjim partnerima s kojima ćemo, vjerujemo, uspješno koračati i kroz nadolazeću 2017. godinu.“, rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, gospodin Mario Čović.

Nakon jučerašnjeg predivnog druženja s djecom, klizanja i fotografiranja sa djecom u okviru s pogledom na grad, Advent u Klovićevim dvorima i danas nastavlja u idiličnoj blagdanskoj atmosferi, koja će svoj vrhunac doživjeti večeras, na koncertu Marko Tolja Quarteta.

Oglas

Komentiraj

komentari