Djeci diljem Hrvatske možete i vi pomoći

Zagreb, 12. studenoga 2018. –Pozivom na humanitarni broj telefona 060 9004 priključujete se velikoj akciji Zaklade Vatreno srce, putem koje hrvatska nogometna reprezentacija već godinama pomaže potrebitoj djeci.

Ove godine Zaklada prikuplja sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Cijena poziva je 6,25 kuna, a broj je aktivan od danas do 3. prosinca. U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino.

Reprezentativci pozivaju građane i da poprate donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, koja će se sutra, u utorak, 13. studenoga od 20.05 sati izravno prenositi na Prvom programu HRT-a. U sklopu bogatog programa bit će organiziran i call centar u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci. Osim s igračima i članovima stručnog stožera, pozivatelji humanitarnog broja moći će razgovarati i s poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i voditeljima.

Nema ničeg ljepšeg i važnijeg od pružanja pomoći potrebitoj djeci, stoga okrenite broj 060 9004 i pokažite svoje veliko srce!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari