Dječji međunarodni teniski turnir Dubrovnik DUB Bowl

Dubrovnik, 29. lipnja 2018. –2. srpnja odigrat će se prvi mečevi petog izdanja Dubrovnik DUB Bowla, najbrže rastućeg dječjeg međunarodnog teniskog turnira na svijetu.

Ove godine očekuje se više od 160 djece iz čak 56 zemalja među kojima su Brazil, Kina, Norveška, Mađarska, Finska, Švicarska, Alžir, Kenija, Iran te argentinska reprezentacija, a ovogodišnje izdanje turnira održat će se pod sponzorstvom prestižnog hrvatskog boutique hotela Villa Dubrovnik kako bi se mladima pružila prilika da u potpunosti ostvare svoje sportske potencijale.

Turnir će i ove sezone mladima pružiti jedinstvenu priliku da se dokažu na zemljanom terenu pred brojnim sportskim agentima. Oni dolaze kako bi s najboljima potpisali ugovore te ih vodili na putu prema profesionalnom bavljenju ovim sportom.

Svečano otvaranje turnira održat će se 2. srpnja u Tenis centru Dubrovnik, a završnica turnira odigrat će se 7. srpnja. Natjecatelji će biti podijeljeni u dvije kategorije – za djecu do 11 i do 13 godina. I ovoga puta igrat će se po round-robin sistemu gdje su svakom igraču omogućena minimalno četiri meča te igranje u parovima s obzirom na to da je u sportskim razvojnim godinama svakog djeteta najvažnije odigrati ih što više.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari