Do Božića u Arena Centru očekuje vas bogat program za najmlađe

Za nadolazeći vikend, kao i tjedan koji je pred nama, Arena Centar pripremio je mnoštvo zabavnih događanja. Do Badnjaka i na sam Badnjak, mališani će svakodnevno moći uživati u predstavama, klizanju i druženju te fotografiranju s Djedom Božićnjakom i Veselim Patuljčicama…

KREATIVNA RADIONICA

U subotu, 17.12., od 11 do 13 sati djeca će se, kroz kreativne radionice, upoznati s adventskim običajima i tradicijom: izrađivat će četvrtu adventsku svijeću, vesele snjegoviće i kuglice za bor.

KLIZANJE VIKENDOM

Isti dan u 17 sati, Adventsko klizalište by Žuti Mačak priprema još jedno iznenađenje iz svoje čizmice blagdanskih darova ispred glavnog ulaza u Arena centar. Kako izgleda “Dan u laboratoriju malog znanstvenika” i mnoge druge zanimljivosti, otkrijte s vašim mališanom u istoimenoj predstavi i tematskoj radionici “Znanstveni mix”.

PREDSTAVA ‘BOŽIĆNA PRIČA’

Do 23.12., svaki dan u 17.30 sati na 1. katu Centra, na rasporedu je predstava “Božićna priča”, u izvedbi Scene Gorica. Ovaj nježan i topao mjuzikl za djecu i njihove roditelje ističe važnost zajedništva u obitelji i među prijateljima.

BADNJAK

Badnjak, 24.12., od 11 do 15.30 rezerviran je za veliki doček Djeda Božićnjaka i vilenjaka uzpredstavu “Putovanje Djeda Božićnjaka”. Nakon predstave zabava senastavlja uz božićne igre s Djedicom, Vilenjacima, Snježnom Vilom i Snješkom, a u posjet stiže i najdraži snjegović svih vremena, Olaf.

Bogat program i raspored gostovanja Djeda Božićnjaka u Arena Centru možete svakodnevno pratiti na www.arenacentar.hr. Svoje mjesto na predstavi možete rezervirati na predstave@arenacentar.hr. Ulaz je besplatan:)

Sve informacije za nezaboravan provod na ledu potražite na www.zutimacak.hr.

Oglas

Komentiraj

komentari