Dobrodošli na glazbene večeri s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu!

Medvedgradske glazbene večeri i ove će godine od 12. do 14. srpnja obogatiti ljetnu kulturnu ponudu Zagreba

13.06.2017. – Ovo ljeto na Medvedgradu će se okupiti zvučna imena regionalne glazbene scene: The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.), Amira Medunjanin (četvrtak, 13.07.) i Kries (petak, 14.07.).

No, nisu zanemarene ni mlade snage. I ove će godine u programu Akustika na vrhu kule nastupiti nekoliko zanimljivih domaćih imena nove generacije – zagrebačka folk-blues skupina Nellcote (srijeda, 12.07.), alt-rock skupina Mnogi Drugi (četvrtak, 13.07.) i koprivnička etno-folk-rock skupina Ogenj (petak, 14.07.) izvrstan su uvod u trodnevnu glazbenu poslasticu.

Organizatori događanja – Centar za kulturu i film Augusta Cesarca i Park prirode Medvednica – do sada su na pozornicu unutar drevnih zidina doveli umjetnike kao što su Jelena Radan, Rundek Cargo Trio, Jasna Bilušić i Dinko Appelt, Zoran Predin i Damir Kukuruzović, Django group, Meritas, Tamara Obrovac Transhistria quartet, Detour, Pavel, Sara Renar, Urban&4, Elemental i Luce. U suradnji s akustičnim serijalom Muzika.hr – Akustika, od mladih umjetnika publici su se u protekle tri godine predstavili Queen of Sabe, NLV, Nina Romić, Auguste, Dina Rizvić, Voland Le Mata, For i Side project.

Program 2017. sufinanciran je sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport i Turističke zajednice grada Zagreba i dio je ponude Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul. Više informacija o programu možete pronaći na web stranicama organizatora www.centarcesarec.hr i www.pp-medvednica.hr.

U pretprodaji je dostupno 230 pojedinačnih ulaznica, koje se mogu nabaviti putem web stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAK media, Aquarius Records, Croatia Records… Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji pojedinačnih ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta program se seli u zamjenski prostor- kino Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.

Srijeda, 12.07.2017.
THE BAMBI MOLESTERS u 21 h
Akustika na vrhu kule: Nellcote u 20 sati
– cijena 65/85 kn

Četvrtak, 13.07. 2107.
AMIRA MEDUNJANIN u 21 sat
Akustika na vrhu kule: Mnogi Drugi u 20 sati
– cijena 125/145 kn

Petak, 14.07.2017.
KRIES u 21 sat
Akustika na vrhu kule: Ogenj u 20 sati
– cijena 65/85 kn

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz od Šestinske crkve do Medvedgrada. Polazak prvog minibusa je ispred Šestinske crkve u 18.30 h, uz kružne vožnje do 20.45 h. Ulaz publike u prostor Medvedgrada predviđen je od 19:00 h, a povratak  je organiziran po završetku koncerta. 

Za posjetitelje su predviđena mjesta za sjedenje, a mogu se ponijeti i vlastiti jastuci, dekice ili stolčići za potpun ugođaj ovog iznimnog glazbenog doživljaja s pogledom na Zagreb noću.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari