Dodir ljepote za dodir koji boli

Udruženje kozmetičara RH organizira TJEDAN LJEPOTE koji traje od 06.02.-12.02.2017. Udruga koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije održava ovu akciju u kojoj sudjeluju renomirani saloni ljepote iz cijele Hrvatske po četvrti puta.

TJEDAN LJEPOTE inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona. Cilj ove akcije, je omogućiti što većem broju građana da posjete najbolje kozmetičke salone diljem Hrvatske i isprobaju tretmane po jedinstvenoj cijeni od 100 kn dok im je realna cijena višestruko veća. Projekt služi i kao promocija kulture njege lica i tijela,  te oživljava kozmetičku scenu u zimskom periodu.

Odvija se u više od 50 renomiranih kozmetičkih salona u Hrvatskoj. Odlazak u salone nije samo privilegija bogatih i slavnih. Nakon tjedna  ljepote je i tjedan Valentinova u kojem slavimo ljubav koja je najvažniji dio ljepote. Tako tijekom najljepšeg tjedna svi imaju priliku pokloniti odabrane tretmane najdražima. Na taj način govore sebi samima da imaju dovoljno vremena da opuste tijelo i dušu uz bogatu ponudu Tjedna ljepote, jer tijelo pamti i vraća.

Svoju ponudu iz prethodnih godina, saloni su  nadopunili i proširili, ali i zadržali ono što je dobro i prepoznatljivo, svoju dozu humanosti koju su ovaj put usmjerili  na UDRUGU DEBRA, koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize, rijetke bolesti gdje djeca imaju kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila, pa zato oboljele i nazivamo “djeca leptiri”.

UKRH će 10%  iznosa od kotizacija salona donirati ovoj udruzi s ciljem pomoći oboljelima i roditeljima.

A.M.

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari