Dojenje u javnosti, da ili ne?

Mara Martin je prošetala pistom tokom revije kupaćih kostima Sports Illustrated u Miamiju dojeći svoju kćerku. Ona je jedna od 16 finalistkinja koje su izabrane za ovogodišnju reviju tokom otvorenog castinga. Modnom pistom je prošetala u zlatnom bikiniju, sa Arijom na grudima.

Petomjesečna Arija je bezbrižno kunjala na majčinim rukama, sa slušalicama na ušima, kako se ne bi uplašila muzike i buke.

Njen izlazak na pistu je izazvao brojne rekacije, kako pozitivne, tako i onih koji joj spočitavaju da je samo željela privući pažnju.

Brojnije su, ipak, bile pohvale mnogih žena, koje su ovaj Marin potez dočekale s odobravanjem, ističući na njenom Instagram profilu da je ona inspiracija koja nadahnjuje.

“Kako inspirativno!!!! Ovo je divno”! “Tako je!!!! Hvala ti što si tako hrabra i što pomažeš popularizaciji dojenja!!! Ovo me čini tako sretnom”!-samo su neke od reakcija.

Mara je donekle iznenađena ovakvim reakcijama, jer, kako navodi, nije uradila ništa što i inače ne radi.

“Ne mogu vjerovati da sam na naslovnoj strani sa svojom kćerkom zbog nečega što radim svaki dan”, napisala je na svom Instagram profilu. “Moja priča je da sam majka i da hranim dijete u hodu”.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari