Dr. Oetker blagdanska online ponuda na web shopu obogaćena je blagdanskim asortimanom

Kako bi olakšao i obogatio pripremu blagdanskog stola najfinijim slasticama, ali i pomogao u potrazi za savršenim božićnim poklonima, Dr. Oetker u svojoj online trgovini oetker-shop.hr nudi proširenu ponudu za nadolazeće blagdansko razdoblje. U već bogatom asortimanu s više od 200 proizvoda možete pronaći i dodatne ekskluzivne prehrambene proizvode te visokovrijedna Dr. Oetker kuhinjska pomagala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dr. Oetker Hrvatska (@dr.oetker_hrvatska)

Pri pripremi najslasnijih delicija uz okus veliku ulogu ima i dekoracija, a kako biste udovoljili nepcu, ali i oku, mogu vam pomoći proizvodi koje ćete naći samo na web-shopu poput marcipana, badema, čokoladnih glazura, pastelnog šećernog pisma ili mješavina za kolače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dr. Oetker Hrvatska (@dr.oetker_hrvatska)

Osim prehrambenih proizvoda, na web-shopu oetker-shop.hr možete pronaći i proširenu ponudu neprehrambenih proizvoda koji će savršeno upotpuniti blagdansku atmosferu ili će pak biti idealan poklon pod bor. Jedan od omiljenih artikala – kalendar s receptima – ponovno je u ponudi. Osim što je praktičan za upisivanje važnih datuma, kalendar nudi i 13 recepata, a zbog svog izgleda idealno će se uklopiti u svaku kuhinju te će biti lijep poklon vama dragoj osobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dr. Oetker Hrvatska (@dr.oetker_hrvatska)

Uz kalendar, u ponudi na web-shopu mogu se pronaći razni kalupi i modlice za kekse. Ova odlična nadopuna setu kuhinjskih pomagala će zbog visoke kvalitete biti upotrebljiva godinama. Modlice se mogu pronaći u različitim motivima i veličinama što će vam dati priliku da svojim ukućanima i gostima pripremite šarolike kekse, dok će kuglof iz dizajnerskog Dr. Oetker kalupa biti posebno vizualno primamljiv.

Svima onima koji se svake godine muče s osmišljavanjem poklona, Dr. Oetker nudi praktično, ali primamljivo rješenje – tematske pakete. Možete izabrati između limene kutije koja sadrži pomagače za pripremu keksa, praktične pamučne vrećice s porukom i Dr. Oetker proizvodima, kuglof kompleta koji se sastoji od kalupa za pečenje s mješavinom za kuglof i čokoladnim preljevom ili pak kalupa za puding s izborom raznih okusa Original pudinga.

Osim što će vam pomoći u pripremi blagdanskih slastica i/ili olakšati kupnju blagdanskih poklona, web-shop  Dr. Oetker nudi i brojne druge pogodnosti. Tijekom blagdanskog razdoblja dostava je besplatna, kupljeni proizvodi na traženu adresu širom Hrvatske stižu u roku od 2 do 4 dana, a nakon svake ostvarene isporuke dobivate promotivni kod s popustom od 10% pri sljedećoj kupnji. Taj popust može biti i veći – naime, svi novi pretplatnici na Dr. Oetker newsletter ostvarit će 20% popusta pri sljedećoj kupnji.

Osim blagdanskih pogodnosti, Dr. Oetker za svoje vjerne korisnike nudi i stalne pogodnosti poput akcijskih cijena, sezonskih paketa, gratis promotivnih proizvoda, bundle paketa prehrambenih i neprehrambenih artikala te svaki mjesec novog Dr. Oetker proizvoda gratis uz svaku narudžbu te brošure sa sezonskim receptima.

Stoga klik na oetker-shop.hr i obavite online kupnju potrebnih namirnica i darova uz sve pogodnosti koje vam nudi Dr. Oetker.

Oglas

Komentiraj

komentari