Dr. Organic kozmetika idealan je izbor za cijelu obitelj – osvojite paket organske linije s nevenom!

Za svoju obitelj želimo samo najbolje, bilo da se radi o hrani, putovanjima, odjeći ili kozmetici. Upravo je kozmetika ono na čemu ne štedimo kada se radi o našoj djeci, čak i ako za sebe ne pazimo toliko, zar ne? Srećom postoje brendovi koji nude kvalitetnu njegu za kožu cijele obitelji, a jedan od njih je i Dr. Organic i njihova organska linija s nevenom.

Ovaj nježan cvijet prepun je obnavljajućih svojstava koji su dodani u posebne linije za odrasle i djecu. Dermatološki su testirani i ne sadrže parfeme, boje i alkohole na čemu će vam koža biti itekako zahvalna.

Neven linija za bebe i djecu

Za dječju kožu vrijedi pravilo – manje je više, stoga su 3 proizvoda koja sadrži ova linija, sve što vam treba za potpunu njegu mališana bez obzira na njihovu dob. Linija se sastoji od dječje hidratantne kreme, gela za pranje od glave do pete te losiona za tijelo. 

Kako svakodnevno njegovati kožu bebe? Kupajte je gelom koji je jednako pogodan za glavu kao i za ostatak tijela, a zahvaljujući dodatku aloe vere dodatno umiruje kožu. Nakon toga lice namažite kremom koja sadrži mješavine biljnih ekstrakata i tako njeguje kožu čak 24 h. Ostatak tijela namažite losionom koji sadrži i ulje sjemenki bijele limnante zbog čega je koža dugo mekana i nahranjena. I to je to!

Često se novi roditelji pitaju što odabrati za njegu kože nove prinove u obitelji, a upravo ovakvi jednostavno i prirodni proizvodi su ono što takva koža zahtjeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Organska kozmetika (@dr.organic_hrvatska)

Neven linija za odrasle

I dok kod beba i male djece treba posebno paziti koju kozmetiku koristimo, za sebe često ne biramo tako detaljno ili koristimo ono što nam je “pod rukom”. No, danas je više nego ikad važno što stavljamo u sebe, ali i “na sebe”. Pravilan izbor kozmetike utječe na stanje naše kože i njeno starenje. Danas je tržište prepuno raznih preparata koji sadrže puno nepoznatih sastojaka, pa je najbolje vratiti se osnovama tj. – prirodi. 

Neven linija za odrasle tako sadrži 5 biranih proizvoda koji su sve što vam treba za svakodnevnu njegu. Linija sadrži gel za tuširanje, šampon i balzam za kosu, losion za tijelo i hidratantnu kremu za lice. Svi proizvodi su bez mirisa i sa sigurnošću ih mogu koristiti i oni osjetljivije kože i kože sklone crvenilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Organska kozmetika (@dr.organic_hrvatska)

 Osvojite paket kozmetike za cijelu obitelj!

Pratite nas putem službene Facebook stranice jer vas uskoro darujemo paketom koji sadrži Dr. Organic Neven losion i gel za tuširanje za odrasle te Neven gel za pranje iz dječje linije.

Sretna dobitnica od darivanja 15. travnja je Branka Fanjek Palikuća. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!

Tekst: Maja Kos

Foto: Pexels/Instagram

Oglas

Komentiraj

komentari