Dragi roditelji poklanjamo LUMPI pelene!

Nove Lumpi pelene ispunjavaju sve što očekujete: fleksibilne su zahvaljujući elastičnim trakama, anatomski su oblikovane, imaju super upijajuću jezgru, mekane su na dodir, dermatološki testirane,  a k tome su lagane i tanke. Baš imaju sve za besprijekornu njegu Vaših malih LUMPIJAJ koji će ih obožavati zbog veselih i razigranih motiva.

A mi zahvaljujući Konzumu idemo s nagradnom igrom u kojoj poklanjamo 5×1 paket LUMPI pelena!

Vi morate odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu, broj telefona/mobitela i veličinu pelena koja Vam treba i poslati na info@sretnamama.hr.

Nagradni natječaj traje do srijede 07.12.2016.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “LUMPI” te naznačite koju veličinu pelena trebate.

Nagradno pitanje: Koju tehnologiju LUMPI pelene koriste za maksimalno upijanje?  

Odgovor pronađite pažljivo čitajući tekst dolje:)

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri:

  • točan odgovor pošaljite na mail info@sretnamama.hr
  • lajkajte našu FB stranicu
  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja

Sretno svim mamama, tatama, bakama, djedovima…..!

Lumpi pelene koriste najnoviju SAP tehnologiju (Super Absorbent Polymer) koja osigurava maksimum upijanja i zaštite od curenja. Ekstra mekani vanjski i unutrašnji materijal prozračan je i prijatelj nježnoj dječjoj koži. Anatomski oblikovana pelena sa širokom elastičnom trakom omogućuje optimalno prilagođavanje, a Vašoj bebi osigurava slobodan i neometan pokret.

Dragi naši, hvala svima na sudjelovanju! Sretni dobitnici LUMPI pelena su: Igor Čulić, Ivana Martinović, Željka Pavić, Milka Bogut i Petra Varga. Uživajte s Vašim mališanima uz LUMPI:)

Oglas

Komentiraj

komentari