EDUKATIVNE „NALJEPNICE“ ZA NOVE GENERACIJE

Svi roditelji žele da njihovi mališani od malih nogu dođu u doticaj sa slovima, brojevima, abecedom i osnovnim pojmovima. Često posežu za raznim knjigama, slikovnicama ili karticama kao klasičnim načinima učenja. Kako bi im se taj proces olakšao, a mališanima bio što uzbudljiviji, od nedavno se na tržištu mogu naći i MOVEMES-višekratne elektrostatične naljepnice. One se zapravo ne lijepe kao klasične naljepnice, a zbog statičkog elektriciteta prianjaju na sve površine i tamo stoje dokle god ih ne pomaknete. Nema oštećenih površina kao kod klasičnih naljepnica, a lako se pomiču prstom za interaktivno učenje i igru.

I sami smo ih isprobali i ostali oduševljeni! Mališanima je ovaj pristup zabavan i inovativan. Lakše i brže se pamti ono osnovno što želimo da djeca znaju od malih nogu i što im olakšava daljnje učenje. Možete ih koristiti kod kuće, ponijeti sa sobom na put, pokloniti novim mamama, koristiti u školi ili vrtiću.. mogućnosti je bezbroj.

Koristite ih tako da lagano odvojite Movemes naljepnicu s podložnog kartona i prislonite na bilo koju ravnu i čistu površinu koja vas okružuje! Možete ih koristiti za više tema i za više prigoda (poput samo ispisanog imena djeteta na vratima sobe ili za vrijeme neke proslave kao „sretan rođendan“). Jedna Movemes didaktička pomična naljepnica “učenje s nogu” dimenzije je 70 x 70 mm.

Iza ove genijalne ideje stoji Zagrepčanka Nikolina Ćorković (35) koja je od malih nogu bila prava kreativka pa je bilo za očekivati da jednog dana i živi od svog kreativnog uma. Movemes su nastale sasvim slučajno kada je u prostoru jedne tiskare s kojom uspješno posluje uočila elektrostatski materijal. Nije trebalo dugo da osmisli kako bi ga mogla upotrijebiti i ponuditi nešto novo na tržištu. Movemes se mogu naručiti pojedinačno ili u paketima po izboru, a narudžba je moguća preko web shopa i Facebook stranice. Cjenovno je vrlo prihvatljivo i proizvedeno u Hrvatskoj, možemo samo reći bravo i veselimo se novim proizvodima i idejama maštovite Nikoline!

Maja Kos

30.03. 2018. – Dobitnica u darivanju objavljenom 27. ožujka je EDIN JELENA ČOVIĆ (FB profil). Molimo dobitnicu da se javi u inbox.

Oglas

Komentiraj

komentari