Ekopark Krašograd – oduševljenje za velike i male nadomak Zagreba!

Ekopark Krašograd idealna je destinacija koja, nakon svakodnevnih obaveza, pruža avanturistima, znatiželjnicima i putnicima namjernicima relaksaciju u prekrasnom okruženju istinske seoske idile.Krašograd je omiljeno mjesto druženja mnogih jer osigurava sve što je potrebno za dobar provod, zabavu, sportski doživljaj uz predivno okruženje prirode koje je prikladno za organiziranje i održavanje različitih događanja i stvaranje divnih uspomena.

Savršeno mjesto za miran obiteljski vikend s najdražima, izbacivanje stresa radnog tjedna uz sport i druženje ili jačanje timskog duha zaposlenika nalazi se blizu Zagreba, u Bratini, općina Pisarovina. Mjesto koje posjetiteljima pruža toliko sadržaja i mogućnosti da ga nastavnici i odgajatelji odabiru kao destinaciju za svoje polaznike kako bi im ponudili nešto novo i zabavno. Roditelji odabiru Krašograd za nezaboravne avanture za djecu i proslave dječjih rođendana, a mnogi parovi kao posebno mjesto za svoje vjenčanje. Za sve koji žele cjelodnevnu zabavu i aktivan odmor Krašograd ima široku ponudu aktivnosti na otvorenom koje će kvalitetno ispuniti vrijeme provedeno u prirodi. Pravo malo Kraševo životinjsko carstvo smješteno je u zoološkom vrtu s domaćim životinjama koji djeca obožavaju. Okruženje šumom pruža mogućnost posjetiteljima da možda vide i nešto od autohtone divljači (jelen, srna, divlja svinja, zec, fazan, trčka, šljuka) i brojnih ptica (roda, siva čaplja, lastavica, vrabac, sjenica, djetlić, žuna, kukavica, vrana, gavran, svraka, škanjac, sova, ćuk, štiglić, slakoper). Posjetiteljima su na raspolaganju različite mogućnosti smještaja i bogata gastronomska ponuda restorana Domaćica.

Krašograd je prvi značajniji iskorak iz primarnog poslovanja proizvodnje slatkiša tvrtke Kraš, koja je na ovaj način napravila destinaciju za sve uzraste i sve prigode. Krašograd predstavlja realizaciju Kraševe ideje o organizaciji proizvodnje i poslovanja na ekološki prihvatljiv i održiv način u skladu s ekologijom koja je dio strateških smjernica razvoja tvrtke.

Posebnost ekoparka je što svaki objekt i sadržaj u Krašogradu pričaju ekopriču, od drvenih kućica čiji apartmanski kapaciteti su planirani za smještaj stotinjak osoba, restorana s originalnom ponudom specijaliteta, do farme krava s ekološkim stočarstvom. S obzirom na to da je čitavo imanje nositelj ekološkog certifikata, svi navedeni objekti sagrađeni su od potpuno prirodnih materijala, drva i kamena, dok se poljoprivredni uzgoj obavlja prema najvišim standardima ekoproizvodnje.Posjetite Krašograd i uvjerite se sami u bogatu ponudu i predivnu atmosferu Ekoparka Krašograd nadomak Zagreba!

Oglas

Komentiraj

komentari