Ekstremno dobra zabava, adrenalin i predsjednica RH obilježili 19. Pannonian Challenge

Kultno natjecanje ekstremnih sportova Pannonian Challege okupio kremu svjetskih sportaša u Osijeku, a ni predsjednica Republike Hrvatske nije propustila adrenalinski spektakl

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta. Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na PannonianChallengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35.000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival nije propustila ni Predsjednica Republike Hrvatske koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste a dlanovi se znoje.

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu, tako da su koncerti Psihimodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarnu 20. godinu, a organizatori pripremaju najveći spektakl do sada.

Oglas

Komentiraj

komentari