Emanuel Pavon snimio blagdanski klasik ‘Tiha noć’!

Obraditi jednu od najpoznatijih i najljepših božićnih pjesama, nadograditi je nečim novim, teško je svakom glazbeniku. Upravo to pošlo je za rukom, violončelistu Emanuelu Pavonu, a njegova instrumentalna izvedba pjesme ‘Tiha noć‘, je dvije i pol minute čiste emocije.

Upečatljiv zvuk čela savršeno se uklapa u jednostavnu melodiju koja dočarava mir i skromnost Božića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emanuel Pavon (@emanuelpavon_cello)

‘Veselim se što će ‘Tiha noć‘ biti dio božićnog albuma u izdanju Hit Recordsa. Moj prijatelj i suradnik, Mihael Blum, jedan od najboljih producenata koje poznajem. Upravo je ovaj fantastični aranžman njegovo djelo za ovu obradu. Nadam se i vjerujem, kako će vam se svidjeti, te donijeti vam mir i zadovoljstvo u predstojeće blagdansko vrijeme.’, istaknuo je Emanuel.

Ovog iznimno talentiranog i prije svega kreativnog mladića, imali smo prilike upoznati kroz još jednu nedavnu obradu, a riječ je o skladbi ‘Saman‘, svjetski poznatog islandskog kompozitora i producenta, Ólafura Arnaldsa.

Prepustite se trenutku, uživati i slušati ono što vam je pripremio Emanuel, savršena je glazbena pozivnica za nadolazeće dane. Sviranje, kvaliteta i način izvedbe, tek su mali dio odlične glazbene slagalice sa Emanuelovim potpisom.

Spomenuti producent Mihael Blum, svoj pečat, stavio je na ovu obradu, a povodom toga rekao je,
‘Iznimno mi je drago što smo ove godine dobili priliku snimiti našu verziju najvećeg božićnog klasika. Ovoga puta, u skladu s pjesmom, odlučili smo se za jednostavnost aranžmana i naglasak stavili na prirodan zvuk cella. Suradnja s Emanuelom je čista poezija i odmor za dušu, obzirom na njegov talent i pristup glazbi. Jedva čekam njegov prvi instrumentalni album, a ujedno se i veselim svim budućim uspjesima našeg mladog glazbenog genijalca.’

Oglas

Komentiraj

komentari