Erasmus+ u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja – Dani inspiracije

Dan inspiracije (Inspiration Day) središnji je događaj na području Hrvatske u povodu Dana Erasmusa (Erasmus Days) koji se diljem Europe obilježava 12. Listopada u Zagrebu kod domaćina Zagrebačkog inovacijskog centra (bivši Tehnološki park Zagreb), Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, paviljon 12/I, s početkom u 10 sati. Na Danima Erasmusa građani sudjelovanjem u brojnim događajima u europskim gradovima imaje priliku doznati više o rezultatima projekata programa Erasmus+ te se nadahnuti na vlastito sudjelovanje u ovom najvećem programu Europske unije namijenjenom obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu.

Svrha je Dana inspiracije nadahnuti i motivirati na sudjelovanje u programu Erasmus+ nove korisnike iz strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, kao i one koji su se već prijavljivali za sudjelovanje, ali imaju manje iskustva.

Na događaju će sudionici upoznati iskusne korisnike koji će svojim inspirativnim pričama iz prve ruke, kroz praktične primjere i svoje iskustvo u provedbi projekata, najbolje prikazati rezultate i pozitivan utjecaj koje sudjelovanje u programu Erasmus+ može imati na pojedince i organizacije s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Više informacija o događaju dostupno je ovdje. Program s rasporedom aktivnosti i popisom govornika je dostupan ovdje. Ljubazno vas molimo da potvrdite dolazak e-mailom na pr@mobilnost.hr

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar