Eucerin Aquaphor – BR. 1 njega za suhu i ispucalu kožu po preporuci američkih dermatologa

U lijepoj i zdravoj koži se osjećamo ugodno. Kad koža postane suha i ispucala, puca i naše samopouzdanje. Rukovanje s grubim i ispucalim rukama postaje neugodno. Zbog ispucalih peta, nošenje sandala postaje neugodno. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pomaže obnavljanju kože na problematičnim područjima i pruža olakšanje suhoj i ispucaloj koži, i zato je BR. 1 njega za suhu i ispucalu kožu po preporuci američkih dermatologa.

Od ispucalih peta i suhih zanoktica do njege manjih opeklina i površinskih rana, Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega spašava kožu: njeguje, hidratizira i regenerira oštećenu kožu.

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega  stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži “disanje” i ojačava funkcije prirodne kožne barijere. S takvom zaštitnom barijerom, proces regeneracije kože je ubrzan.

Eucerin Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji. Od osjetljive dječje kože do mješovite kože teenagera te maminih i tatinih ispucalih ruku i peta, svatko može naći svoju primjenu.

Eucerin Aquaphor je proizvod koji djeluje na velik broj stanja i osjetljivosti kože. Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za upotrebu na djeci i bebama, posebno kod pelenskog osipa.

Eucerin Aquaphor također pomaže kod manjih opeklina i  nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena. Nježna formula ne sadrži antibakterijska sredstva, mirise i konzervanse. Eucerin Aquaphor je pouzdana njega za ozljede i iritacije najosjetljivije kože.

Svaki roditelj za da su male ozljede neizbježne kad su u pitanju prvi koraci ili dječja igra. Najbolje što roditelj može napraviti je priprema za njegu ozlijeđene kože. Nakon što rane zacijele, Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega umiruje i obnavlja oštećenu kožu.

Znanstvenik iz Eucerin istraživačkog tima, Dr. Filbry, objašnjava kako je Aquaphor zaista njega s višestrukim učincima:“Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega ne samo da pomaže obnavljanju suhe i ispucale kože već umiruje i iritacije na koži.„

Niti odrasli nisu imuni na ozljede i oštećenja kože. Kada naše omiljene sandale otkriju ispucale pete, zanoktice izgledaju suho, a jutarnje trčanje izaziva bolno trenje kože, dobro je imati pouzdanu njegu na dohvat ruke. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega nudi brzi oporavak kože: umiruje bolno područje, štiti ga i potiče bržu regeneraciju. Količina na vrh prsta je dovoljna, ovisno o oštećenom području. Njegu je potrebno umasirati u kožu koristeći vrhove prstiju.

Eucerin Aquaphor formula je prvi put predstavljena u SAD-u 1925. i od te godine je nezaobilazan proizvod u svakom kućanstvu i preporučen od strane američkih dermatologa.

Klinički je dokazano da Eucerin Aquaphor obnavlja suhu, ispucalu i nadraženu kožu i ubrzava regeneraciju kože.

Kada je koža zaštićena, regeneracija je brža i učinkovitija. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega je pogodna za uporabu na koži beba i idealna za ciljana područja tijela i lica.

  • Redovita primjena Eucerin Aquaphor obnavljajuće njege hidratizira kožu koljena i laktova i štiti ih od isušivanja.
  • Obnavlja ispucale ruke i zanoktice
  • Stopala su često izložena pritisku i trenju koje dolazi od tvrdih površina ili neodgovarajuće obuće. Eucerin Aquaphor obnavlja ispucale pete za zaglađena i hidratizirana stopala.
  • Idealno za njegu manjih površinskih opeklina
  • Prikladno za uporabu na suhim područjima osjetljive dječje kože (suhi obrazi, pelensko područje).
  • Ubrzava regeneraciju kože nakon zahvata tetoviranja.
  • Ubrzava regeneraciju kože nakon kemijskog pilinga ili laserske terapije.
  • Hladnoća i vjetar: Učinkovita njega pomaže zaštititi kožu tijekom hladnih i vjetrovitih zimskih dana.
  • Ponavljajuće trenje kože o kožu može ograničiti slobodno vrijeme ili sportske aktivnosti kao što su biciklizam,trčanje ili plivanje. EucerinAquaphor njega stvara zaštitni sloj na koži i sprječava trenje.

Eucerin Aquaphor formula sa sedam sastojaka je nježna, nekomedogena i potiče regeneraciju kože. Ne sadrži antibakterijske sastojke, konzervanse niti mirise.

Sastojci: Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Panthenol, Glycerin, Bisabolol.

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pruža prvu pomoć za razna stanja i osjetljivosti kože, a dolazi u pakiranjima od 45 i 220 ml.

Oglas

Komentiraj

komentari