Fantastičnim koncertom klapa Cambi otvara novu sezonu ‘The Best Classic’!

  Od ovog će tjedna zagrebačka klupska scena biti bogatija za iznimna događanja. Nakon fenomenalne prošlogodišnje sezone, najbolji domaći glazbenici, vraćaju se u spektakularan prostor The Besta, gdje će ponovno oživjeti izuzetno uspješan i prihvaćen program #TheBestClassic.

  U novoj sezoni, priča ostaje gotovo ista, koncerti počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Velika novost je, što se koncerti u sklopu programa #TheBestClassic ovoga puta održavaju petkom. Zadovoljstvo i čast da otvore ovogodišnju sezonu, koncertom u petak 26.10.2018. u 21:00 sat, pripala je ekipi iz klapi Cambi.

  Više od trideset godina glazbenog djelovanja, brojne nagrade, jamac su da će klapa Cambi, itekako opravdati vaše povjerenje. Povodom otvorenja nove #TheBestClassic sezone, klub svim posjetiteljima, poklanja BESPLATAN ulaz na koncert klape Cambi.

  Na vama je da dođete i uživate u jedinstvenom klapskom pjevanju i hitovima poput ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Nisan ti do kolina’, ‘Moreš li razumit’, ‘Dugo nije pala kiša’, ‘Dok nas vrime ne iscidi’ i brojnim drugima, kojima su osvojili srca publike.

  Nepoznanica nema, dođite i upoznajte stari, novi čarobni svijet #TheBestClassic, kluba The Best.

  Klapa Cambi, petak 26.10. – ULAZ SLOBODAN!

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari