HEDONIZAM SAMO ZA ŽENE – GIRLS WEEKEND

  When:
  18/10/2018 – 21/10/2018 cjelodnevni
  2018-10-18T00:00:00+02:00
  2018-10-22T00:00:00+02:00

  Girls Weekend je idući vikend, jer samo je jedan vikend u gradu posvećen filmu, hedonizmu i inspiraciji, kroz ženski kut gledanja.  Girls Weekend nije vikend kao svaki drugi, vikend je to koji kombinira ugodne ženske razgovore sa zanimljivim i atraktivnim filmovima koji se premijerno prikazuju, sve uobličeno prema željama pripadnica ljepšeg spola. 

  Svečano otvorenje održava se u četvrtak 18.10. u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a nakon svečanog otvorenja i tradicionalne torte upriličen je tribute film Whitney,dokumentarni film o životu i karijeri jedne od najvećih pjevačkih ikona; Whitney Houston. Girls Weekend – festiva revija filma, hedonizma i inspiracije trajat će do nedjelje 21.10., a pored spomenutog filma moći će se pogledati film Bez dlake na jeziku (Empowered), o junakinji bez dlake na jeziku, film Knjižara (The Bookshop) koji prati život udovice koja usprkos političkoj opresiji 1960ih godina otvara knjižaru. Uz tri navedena, gledat će se i hrvatski film Aleksi koji prati glavnu junakinju Aleksi (Tihana Lazović) koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac.

  Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tokom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Petak je rezerviran za panel Žena u traganju za sobom s Alis Marić koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama. Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma Aleksi koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu Balans privatnog i poslovnog, poznata lifecoach terapeutkinja Sonja Runkas, pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama  i postići idealnu životnu ravnotežu.

  Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa će tako u WOW baru kina moći uživati u degustaciji vina vinarije Kaptol, Somersby cideru, Vitamin Well vodi, Rosato Mio koktelima i Citron kolačićima. Nezaobilazni su i drugi sadržaji poput beauty cornera by Philips, prezentacije Samsung uređaja,  Diners Card Club cornera,  savjetovanja dr. Ritz, ali i biljni selfie point by IRIS MBM, mala zelena oaza by Dnevna doza biljaka, za sve one koji žele na trenutak pobjeći od betona i asfalta.

  Svim damama na poklon bit Girls Weekendće podijeljene raskošne poklon vrećice sa proizvodim partnera. Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i omogućite svojim djevojkama, suprugama, bakama, mamama, tetama, prijateljicama i sestrama da se osjećaju uistinu posebnima!

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari