Medvedgradske glazbene večeri

  When:
  12/07/2017 – 14/07/2017 cjelodnevni
  2017-07-12T00:00:00+02:00
  2017-07-15T00:00:00+02:00

  Glazbena čarolija Medvedgradske glazbene večeri  i ove je godine izazvala velik interes publike pa su prodane sve ulaznice puštene u pretprodaju za Amirin koncert 13. srpnja! Organizatori će pustiti dodatne ulaznice u prodaju ovisno o vremenskoj prognozi, a trenutno još uvijek ima ulaznica za The Bambi Molesters 12. srpnja i Kries 14. srpnja

  Vrhunskim izvođačima i pozornici pod zvijezdama teško je odoljeti! Nakon vijesti da su prodane sve ulaznice puštene u pretprodaju za nastup Amire Medunjanin (četvrtak, 13.07.), svima koji su i ove godine željeli uživati u Medvedgradskim glazbenim večerima ne preostaje drugo no požuriti po karte za koncerte grupa The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.) i Kries (petak, 14.07.). Osim spomenutih izvođača koji će nastupati na velikoj pozornici, svoje će mjesto u programu pronaći i neka nova imena domaće glazbene scene za koje je rezervirano mjesto u programu  Akustika na vrhu kule.

  Više informacija o događanju mogu se pronaći na FB: medvedgradske glazbene večeri i web stranicama organizatora – Centra za kulturu i film Augusta Cesarca (www.centarcesarec.hr) i Parka prirode Medvednica (www.pp-medvednica.hr). Za dodatne informacije posjetitelji će morati pratiti i razvoj vremenske prognoze tih koncertnih dana! Naime, u slučaju lijepog vremenaorganizatori će otvoriti dodatnu prodaju ulaznica nekoliko dana prije nastupa.  U slučaju kiše, koncerti će se preseliti u intiman prostor kina Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.

  Ulaznice se mogu nabaviti putem web stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, AquariusRecords, Croatia Records… Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

  Nakon svega navedenog, isprike za propustiti koncerte u drevnoj utvrdi, kojom već nekoliko godina u srpnju umjesto legendarne Crne kraljice vladaju jednako tako legendarna glazbena imena, uistinu nema! Zvučna imena izvođača, ambijent drevnih zidina Medvedgrada i dašak avanture i neizvjesnosti najbolji su razlog zašto posjetiti ovaj boutique festival s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu.

  Komentiraj

  komentari