Rabac Open Air i Psihomodo pop

  When:
  06/07/2018 cjelodnevni
  2018-07-06T00:00:00+02:00
  2018-07-07T00:00:00+02:00

  Rabac, 03. srpnja –Psihomodo pop, predvođen istinskim showmanom domaće glazbene scene, jedinstvenim i neponovljivim Davorom Gobcem, 6. srpnja u 21 sat u The Beat Beach Clubu otvara glazbeni program festivala Rabac Open Air. Hrvatski Stonesi, kako ih zovu, ove godine obilježavaju i 35 godina postojanja te 30 godina od objave albuma prvijenca „Godina zmaja“, a publiku svih generacija u Rapcu će raspjevati i rasplesati svojim žestokim hitovima među kojima su „Frida“, „Sexy magazin“, „Pinokio“, „Ja volim samo sebe“, „Ona ludo pati“ i mnogim drugima. Poslije koncerta će publiku u The Beat Beach Clubu zabavljati resident DJ-i Danny Ocean i Princ Igor.

  Festival Rabac Open Air, koji je prošle godine privukao više od 26.000 ljudi, počeo još 16. lipnja, a i ove je godine omiljena ljetna destinacija svim ljubiteljima glazbe, kazališta i ostalih zabavno-edukativnih ljetnih programa. Vodeća turistička kompanija Valamar Riviera, u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin–Rabac te tvrtkom MPG, organizatorom festivala, pripremila je odličan program za stvaranje najboljih ljetnih uspomena.

  Inače, program Rabac Open Aira podijeljen je u četiri kategorije i odvija se na više lokacija tijekom srpnja i kolovoza. Program Special Events  ove godine u Rabac dovodi posve novo događanje – petkom će tako Sundance Beach Club ugostiti tribute bendove u okviru Sundance Tribute festivala. A kao šećer na kraju, festival će zatvoriti jedan od najzanimljivijih sastava na regionalnoj glazbenoj sceni, grupa The Frajle. Prepoznatljive po svom glazbenom stilu koji spaja čardaš, pop, rock i šansone, četiri dame iz Novog Sada svojim će nastupom, s upečatljivim live showom 24. kolovoza prirediti koncert zatvaranja za pamćenje.

  Festival Labin Art Republika će sa zanimljivostima u obližnjem Labinu dodatno upotpuniti Special Events program i povezati Labin i Rabac kroz festival dokumentarnog filma Shpeena Dox, noćni razgled Starog grada Labina utorkom u organizaciji Turističke zajednice Labin – Rabac, te kroz prekrasno događanje na Špini, Labin Jazz festival i koncerte Detoura i Veja.

  Ponedjeljkom, srijedom i petkom posjetitelje u parku ispod rabačkog hotela Valamar Sanfior Hotel & Casa čeka Open Air Cinema u sklopu programa Cinema and Theatre, dok je subota rezervirana za Istra Inspirit, popularnu scensko-edukativnu atrakciju.

  Utorak je pak dan za Circus in the City unutar programa Street Performance kada će posjetitelji moći uživati u performansima brojnih žonglera, hodača na štulama te plesača na svili koji će zabavljati prolaznike i turiste uz more. Najmlađima će nedjelja i ove godine biti omiljeni dan jer je ona rezervirana za interaktivni program Bal princeza. Glazbeni program Street Music srijedom će spajati melodije od urbanog rocka do smooth jazza lokalnih glazbenika na nekoliko punktova od Rabac Rive pa sve do Movie Lounge Bara.

  Sve informacije i novosti o Rabac Open Air festivalu na www.rabacopenair.com te na službenoj Facebook stranici festivala.

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari