FARMAKOL Imunalpip plus sirup – poboljšajte kvalitetu života na prirodan način

  • Mednopropolisni sirup bez konzervansa i alkohola, za djecu od 1. godine
  • Farmakol Imunalpip plus – doprinosi boljem općem stanju organizma, preventivno i terapijski podiže imunitet

Zdrav imunološki sustav osnovni je preduvjet dobrog zdravlja. Snažan imunitet treba održavati tijekom cijele godine, a posebno u zimskom razdoblju kada su prehlade, infekcije dišnih puteva, gripa i ostale bolesti puno učestalije. Preventivnim i terapijskim korištenjem visokovrijednih namirnica i dodataka prehrani koji sadrže pčelinje proizvode čuvamo i jačamo prirodnu otpornost organizma. Pčelinji proizvodi su riznica „ljekovitih“ tvari iz prirode te posjeduju svojstva koja ih čine nezaobilaznim dijelom zdrave prehrane.

Najstariji proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka PIP d.o.o. predstavlja proizvode na bazi meda, propolisa i matične mliječi. Iz inovativne linije FARMAKOL izdvajamo mednoproplisni sirup Imunalpip plus koji se koristi preventivo i terapijski kod oslabljenog imuniteta pogotovo kod djece i  i doprinosi boljem općem stanju organizma.

FARMAKOL IMUNALPIP PLUS, sirup 150ml

Mednopropolisni sirup namijenjen je jačanju imunološkog sustava, povećanju snage i vitalnosti organizma. Sirup se preporučuje koristiti  preventivno i terapijski  kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni koncentrirani sok  aronije, te vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora.

Imunalpip plus sirup potpuno je  prirodnog sastava, proizveden u skladu s najvišim proizvodnim normama, ne sadrži alkohol, dodani šećer ili sladila i konzervanse. Udio meda u sirupu do 85% stabilizira proizvod te služi kao prirodni konzervans. Osim uloge konzervansa med poboljšava resorpciju i iskorištenje djelatnih sastojaka, a svojim sastavom jača imunitet, djeluje antibakterijski i protuupalno.

Proizvod je dostupan u ljekarnama, a više informacija o ostalim proizvodima iz linije Farmakol potražite na web stranici proizvođača PIP d.o.o. www.pip.hr

 

Oglas

Komentiraj

komentari