Foodballerka i dječje carstvo mašte

Ekipa Zagi Eventi na Foodballerki s puno ljubavi vodi dječju zonu u kojoj mašta postaje stvarnost.

Djeca skakanjem na trampolinima ili na bungee jumpingu mogu dotaknuti nebo. Oslikavanjem dječjih lica djevojčice postaju princeze, a dječaci superheroji. Tobogan Mario,visok 3,5 m, jedva čeka veseli dječji smijeh, a Zagi ekipa izrađuje i figure od balona. Svakog četvrtka od 18 do 19 sati klince očekuju kreativne kolaž radionice, a subotom od 12 do 13 sati dječja zona postaje morsko carstvo, u kojem djeca izrađuju vesele šarene brodiće.

U posebnoj kućici roditelji mogu previti svoje bebe i nahraniti ih, a malo veću dječicu očekuju najnoviji HIPP dječji proizvodi, koji se posebno na Foodballerki nude po promotivnim cijenama.

Ogladne li vaši najmlađi, u neposrednoj blizini KID’s zone su Milky palačinke, a svidjet će im i se i pileće kokice – mini komadići piletine na kućici Garden Kitchen&Brewery. Kućica Mangosta za malene priprema fine smoothije, a cijela obitelj može se kod njih zasladiti voćnim salatama u lubenici ili ananasu ili probati ljetnu fritulu s jagodama na kućici Time uz prefine male semifredde.

S vašim najmlađima možete zaigrati i stolni tenis ili stolni nogomet, zajedno se fotkati na velikom golu portala gol.hr  i “zamrznuti”, a možda i osvojiti neku od nagrada, ili se odmoriti na Buddy klupici Radija 101 i okinuti jednu lijepu obiteljsku fotografiju.

Foodballerka je otvorena do 15.7., požurite po svoj doživljaj !

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari