Franck povodom Adventa poziva sve na degustaciju Franckovih proizvoda

Franck je povodom Adventa spremio brojna iznenađenja za sve Zagrepčane i njihove goste. U subotu, 19. prosinca, ispred Supercaffea u samom centru Zagreba, održavati će se degustacije Franckovih proizvoda, a svi zainteresirani moći će lijepe blagdanske trenutke ovjekovječiti s prigodnim Franckovim rekvizitima u posebnoj Franck Fotkaoni na terasi Supercaffea. Najkreativnije fotografije s toplom šalicom Franck napitka, podijeljene na Instagramu uz #franckadvent i oznaku @franckcoffeetea, očekuju i poklon paketi!

U isto vrijeme, ispred zagrebačke kavane Johann Franck bit će postavljen Franckov šank na kojem će se također prezentirati i degustirati Franckovi proizvodi, a ako se nađete u gradu bilo koju od posljednje tri subote 2015. godine, moći ćete uživati i u posebnim performansima talentiranih barista unutar Franckova šanka. U pripremi su i brojni pokloni za okupljene, kao što su posebne Franck šalice i CoolUp!, Franckov osvježavajući bezalkoholni napitak od esencije čaja.

Franck također organizira i Božićnu čajanku u sklopu Festivala božićnih kolača i kolačića. Božićna čajanka će se održavati svakim danom u razdoblju od 16. do 23. prosinca od 17.00 do 18.00 sati u galeriji Karas u Praškoj ulici, a prodaja svih kolača je humanitarnog karaktera.

Sve dodatne informacije o samom Adventu, kao i o adventskoj ponudi Franck trgovine na adresi Vodovodna 20, moći će se naći na informativnom letku koje će hostese dijeliti u centru svim prolaznicima i sudionicima čarobnog Franck Adventa.

Za sve zainteresirane donosimo program:

Johann Franck, Trg bana Josipa Jelačića 9                                                                    

  • petkom od 17.00 do 20.00h – poklon uz konzumaciju
  • degustacije petkom, subotom i nedjeljom od 10.30 do 13.30h
  • performansi Franckovih barista naredne tri subote (12.,19. i 26.12.) od 11.00 do 13.00h unutar Franck šanka na terasi kavane

 Supercaffe, Preobraženska 3                                                                                              

  • četvrtkom od 17.00 do 20.00h – poklon uz konzumaciju
  • degustacije subotom od 10.30 do 13.30h

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari