FreeON ima sve što treba jednoj mami na putu

Zagreb, 20. srpanj 2021. – Uvijek u životu, pri samoj pomisli na putovanje, većinom čovjek osjeća uzbuđenje, nestrpljenje, ushit. Međutim, dođe to vrijeme kada dobijete djecu i kada mislite da je svako putovanje s njima izazov. Roditelji često vjeruju kako je napornije putovati s malim bebama i kako će stvari postati lakše kada djeca malo odrastu. Jasno je, bebe zahtijevaju puno stvari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Apartman koji je namijenjen mladim obiteljima vjerojatno ima krevetić za dijete, no u kakvom je on stanju, uvijek je upitno. Primjerice, prijenosni krevetić Ballon je logičan je izbor kada ste u potrazi za krevetićem koji ćete lako ponijeti sa sobom na putovanje kako biste djetetu pružili brzo i jednostavno rješenje za kvalitetan i miran san. Velika prednost je ta što ne morate brinuti o higijeni i sigurnosti, te o jednostavnoj upotrebi ovog cjenovno pristupačnog  krevetića. Isto vrijedi i za vlastitu posteljinu. Posteljina treba biti pamučna i lagana. Promjena okoline za dijete može biti stresna, dok će poznati predmeti kao što je posteljina, dekica ili njegove igračke umiriti i što prije prilagoditi dijete na novi prostor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Vodonepropusnom podlogom FreeON, zaštitit će dijete od kontakta s krevetom u hotelu ili apartmanu, a s druge strane, krevet od mogućeg mokrenja ili prolijevanja tekućina. Odličan je zbor za djecu koja već spavaju u svom krevetu, a posebno za onu koja se često znoje ili još uvijek mokre u  krevet tu i tamo. Podloga se lako postavlja preko kreveta i učvršćuje gumicama te jednostavno pere u perilici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

U prostoru koji ne poznajete niti vi niti dijete, nikada ne znate gdje vreba opasnost, stoga je dobra ideja smjestiti dijete u siguran zagrljaj dječje ležaljke dok radite druge stvari, a ono možda čak i zaspi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Praktičnu hranilicu booster Mini možete namjestiti na većinu stolica, a djetetu omogućava udobno i bezbrižno sjedenje za stolom s odraslima. Ne zauzima puno mjesta u prtljažniku, praktična je za upotrebu na svakom stolu; bilo u apartmanu ili u restoranu.

Korištenje rabljene autosjedalice nerijetko se čini jednostavnim i financijskim prihvatljivim rješenjem. Međutim, plastični dijelovi i dijelovi autosjedalice tijekom korištenja izloženi su različitim vremenskim uvjetima, kako hladnoći tako i ekstremno visokim temperaturama, što može dovesti do ozbiljnih posljedica u slučaju nesreće. Kupnja nove autosjedalice osigurava da će dijete biti maksimalno zaštićeno u slučaju nesreće, što omogućuje sigurno i ugodno putovanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FreeON Hrvatska (@freeon_hrvatska)

Autosjedalica NADO dio je nove generacije dječjih autosjedalica i primjerena za djecu od rođenja do 4 godine starosti. Ima funkciju okretanja za 360° što omogućava okretanje sjedala u smjeru vožnje ili u suprotnom smjeru, ovisno o dobi i težini djeteta. Isofix s potpornom nogom pruža potpunu sigurnost i stabilnost, dok mogućnost podešavanja visine naslona za glavu i nagiba sjedala do 142° omogućava djetetu da udobno sjedi i spava. U dječjem sjedalu dijete je pričvršćeno sigurnosnim pojasom u pet točaka.

Obavezno provjerite vremensku prognozu za sljedećih 3-7 dana, kako bi znali što vas očekuje, a sukladno tome što od odjeće trebate ponijeti, informirajte se o aktivnostima koje se nude u okolici vašeg odmorišta. Kada se pakirate, grupirajte stvari, vaše na jedno mjesto, djetetove na drugo – tako da sve lakše pronađete ako nešto hitno trebate izvući. Vjerojatno ćete trebati…

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr

Oglas

Komentiraj

komentari