Gibon Kent najavljuje pobjedu Španjolske!

U utakmici osmine završnice Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske koja se večeras igra u Kopenhagenu, mogla bi biti gužva pred golovima.

Takvu sliku odašilje jutrošnja akcija gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Kad su izašle iz unutarnje nastambe na otvoreno, gibonica Fiona je odjurila prema kutiji sa zastavom Hrvatske, a Dora prema onoj s obilježjem Španjolske. Njihova mama Kulička došla je mirno za svojim kćerima i počastila se voćem iz hrvatske kutije. Ženski dio obitelji još se neko vrijeme vrzmao oko slasnog voća i povrća kad im se približio Kent. Ispred nastambe gibona tada se napetost mogla rezati nožem. Okupljeni su netremice promatrali prema kojoj će kutiji krenuti Kentova ruka. Naime, upravo je otac obitelji zagrebačkih gibona glavni prognostičar pobjednika utakmica u kojima igra Hrvatska.

„Kent je dugo promišljao koju kutiju izabrati, te se na kraju poslužio voćem iz španjolske kutije. Tu njegovu prognozu želimo pribrojiti onim krivima kakve je već imao na ovom Europskom nogometnom prvenstvu. Uzdamo se u snagu Vatrenih i vjerujemo u pobjedu Hrvatske“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Ako Kentova prognoza ispadne podbačaj, hrvatsku reprezentaciju čeka utakmica četvrtzavršnice prvenstva u petak.

Oglas

Komentiraj

komentari