Giboni prognoziraju pobjedu Hrvatske nad Nigerijom

15 lipnja 2018. – Zagrebački giboni ne dvoje oko pobjednika sraza Hrvatske i Nigerije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Gibon Kent, od milja zvan Kenti, najavljuje pobjedu Vatrenih.             

Prognoziranje kojim je Kent otvorio svoj angažman vezan uz aktualno Svjetsko prvenstvo, bilo je brzo i učinkovito. Pred njega i njegovu obitelj u Zoološkom su vrtu grada Zagreba stavljene babuške s obilježjima dviju reprezentacija, punjene raznovrsnim povrćem i voćem. Pobjednika određuje babuška iz koje Kent prvo uzme hranu. Obitelj gibona izišla je iz unutarnje nastambe, a Kent se, praćen partnericom Kuličkom i kćeri Fionom, sjurio prema babuškama. Odmjerio ih je od glave do pete, pogotovo hrvatsku, i krenuo jesti iz babuške koju su favorizirali svi okupljeni.

 „Rusko veleposlanstvo je dušem i srcem uz Hrvatsku. Ovo današnje predviđanje odgovara i našim prognozama. Po meni je Hrvatska jedan od favorita na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Samo naprijed“, poručio je Dmitry Maltsev, prvi tajnik Veleposlanstva Ruske Federacije.

 „Nadamo se da će Vatreni jednakom lakoćom svladati Nigeriju. Mi vjerujemo Kentiju jer je pobjednike utakmica do sada prognozirao s točnošću od devedeset posto. Hoće li i ovaj put biti u pravu, vidjet ćemo u subotu navečer“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Budući da je Divlje srce grada uz Vatrene, svi posjetitelji koji u subotu u Zoološki vrt dođu s navijačkim obilježjima, ulaznice će moći kupiti po povoljnijim cijenama.

Iduće će prognoziranje biti u srijedu, 20. lipnja u 10 sati.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari