Giboni u Zoo-u predviđaju pobjedu protiv Argentine

20. lipnja 2018. – Argentinci ne mogu mirno spavati. Pred gibona Kenta i njegovu obitelj stavljene su babuške s obilježjima Hrvatske i Argentine. Izabrao je hrvatsku babušku i iz nje se poslužio povrćem i voćem.

Babuška s hrvatskim obilježjem ovaj je put bila na mjestu na kojem je u prethodnom prognoziranju pobjednika utakmice bila ona s nigerijskom zastavom, pa je „namještaljka“ isključena.

Giboni su zavoljeli nazočnost babuški. Prva im se približila mala Fiona, a pratili su je roditelji Kulička i Kent. On je bio taj koji je odlučno prišao hrvatskoj babuški i iz nje krenuo vaditi hranu. Upravo to određuje pobjednika.

„Kent je izvrsnost u prognoziranju pokazao na prošloj utakmici, a sada bismo voljeli da zacementira taj status. Hrvatskoj smo reprezentaciji odmah javili njegovu prognozu. Nadamo se da će ostvariti njegovo predviđanje“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Kulički i Fioni toliko se svidjela hrvatska babuška da su je odnijele u svoju vanjsku nastambu. Djelatnici Vrta pozdravili su njihovo zbližavanje uz želju da obitelj istom dresu bude naklonjena i na idućem prognoziranju – na Dan državnosti u ponedjeljak, 25. lipnja u 10 sati.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari