Glasajte i odlučite koji će crtež djece sa sindromom Down postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja

Glasovati možete na web stranici Zvijezda.hr od 13. do 19. veljače!

Djeca iz Udruge Down-Zagreb napravili su crteže, a vas molimo da glasujete i odaberete koji će se od njih naći na limitiranom izdanju etikete Zvijezdinog suncokretovog ulja u ožujku.

Djecu s Downovim sindromom nazivaju, naime, još i djeca suncokreti jer zrače ljubavlju i veseljem, a suncokret je i biljka iz čijeg srca izrastaju Zvijezdini proizvodi. Upravo zato, Zvijezda je odlučila članovima Udruge za sindrom Down Zagreb omogućiti da dizajniraju etiketu za limitirano izdanje suncokretovog ulja.

S osmijehom na licu i puna srca, štićenici  Udruge za sindrom Down – Zagreb  stvorili su više od 50 kreativnih radova, a Zvijezdin žiri izabrao je tri crteža za koje možete glasati i odlučiti koji će postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja na oko 500.000 boca.

Za crteže glasajte na web stranici Zvijezde, od 13. do 19. veljače. Crtež s najviše vaših glasova u Zvijezdi će pretvoriti u limitirano izdanje etikete koja će biti predstavljena  povodom Međunarodnog dana osoba sa sindromom Down 21. ožujka.

Natječaj „Srce suncokreta“ Zvijezde i Udruge za sindrom Down – Zagreb nastavak je suradnje koja je započela lani u rujnu povodom obilježavanja proslave 100. godina Zvijezde.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. buy tylenol

    Glasajte i odlučite koji će crtež djece sa sindromom Down postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja – Sretna mama

  2. cheap cialis

    Glasajte i odlučite koji će crtež djece sa sindromom Down postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja – Sretna mama