GRADONAČELNIK ZAGREBA MILAN BANDIĆ „KRSTIO“ POBJEDNIČKI ČAMAC BRAĆE SINKOVIĆ

Na zagrebačkom jezeru Jarun, ni kiša nije uspjela pokvariti današnju svečanost na kojoj je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić „krstio“ čamac Martina i Valenta Sinkovića, svjetkih veslačkih prvaka u dvojcu na pariće. A čamac u kojem braća Sinković ne znaju za poraz, prije dvije godine upravo je i donirao Grad Zagreb i gradonačelnik Bandić koji su već tada prepoznali vrijednost i veliki sportski potencijal danas najboljeg veslačkog tandema svijeta.

„Drago mi je da su me braća Sinković pozvala na ovu malu svečanost i što sam imao priliku «krstiti» njihov čamac u kojem redovito pobjeđuju na svim utrkama. Za velike rezultate potrebni su Vam i vrhunski uvjeti, a grad Zagreb je prepoznao njihovu vrijednost i drago mi je da su kroz svoje rezultate potvrdili da je ovaj čamac otišao u prave ruke. Ja im samo želim da nastave svoju tradiciju pobjeđivanja i u Riju i zaokruže jednu lijepu sportsku priču koja nas u gradu Zagrebu sve čini sretnim i ponosnima.“ – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon uvjerljivih nastupa ove sezone, titule ukupnih pobjednika Svjetskog kupa, titule Svjetskih i državnih prvaka, braća Sinković započinju novi ciklus priprema, pa tako već 18. listopada kreću na pripreme u Šibenik.

„Iznimno smo zahvalni gradu Zagrebu i gospodinu Milanu Bandiću što su nam osigurali čamac prije 2 godine. Dosadašnjim rezultatima pokazali smo da je čamac u pravim rukama, a sada se okrećemo prema Riu i nadamo se još boljim rezultatima!“, rekla su braća Sinković.

Oglas

Komentiraj

komentari