Grinch – premijera crtanog filma

Prošlu subotu u Cineplexxu City Center one East održana je premijera crtanog filma Grinch. Iako u filmu Grinch neuspješno pokušava ukrasti Božić uspio je izmamiti osmjehe mališana kojima se crtani film jako svidio. Kako bi cijeli događaj bio zabavniji pobrinuo se partner premijere Dukat koji je prije crtanog filma zabavljao djecu a i svakom posjetitelju na stolici pripremio slatko iznenađenje za najmlađe. Uz redovne posjetitelje u dvorani su se našli i pojedini glumci koji su dali glasove glavnim junacima te i na taj način ovu premijeru učinili posebnom.

 Illumination i Universal Pictures predstavljaju Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i blagdanski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

 Duhovit, emotivan i vizualno zapanjujući, Grinch predstavlja univerzalnu priču o duhu Božića i nesavladivoj moći optimizma. On živi usamljenim životom u spilji na Mt. Crumpetu, u društvu odanog psića Maxa. U pećini opremljenoj vlastitim izumima i čudnim napravama koje bi mu trebale olakšati svakodnevicu, Grinch provodi većinu svog vremena, a stanovnike susjednog Whovillea viđa samo kada mu ponestane hrane.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari