GRINCH za vikend ostvario najveću gledanost crtanog filma u 2018.

U distribuciji Editusa. novi crtani film Grinch, u prvom vikendu distribucije pogledalo je više od 29.000 gledatelja, te je tom gledanošću ostvario najjače otvaranje crtanog filma u 2018. godini.

Omiljeno zeleno gunđalo vratilo se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Tkograd: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!”

Grinch ovaj puta sa sobom dovodi i “male” prijatelje. 2018. godine Grinch i Malci udružuju snage.  Pogledajte nova kratku avantura Malaca samo u kinima sa Grinch-om.

 U kratkom animiranom filmu možemo uživati u novim dogodovštinama ili bolje rečeno nezgodama u koje Malci neumoljivo upadaju. Kratki crtani film Malaca pod nazivom „Žuta je nova Crna“ možete pogledati u kinima isključivo ispred crtanog filma Grnich.

 Duhovit, emotivan i vizualno zapanjujući, Grinch predstavlja univerzalnu priču o duhu Božića i nesavladivoj moći optimizma. On živi usamljenim životom u spilji na Mt. Crumpetu, u društvu odanog psića Maxa. U pećini opremljenoj vlastitim izumima i čudnim napravama koje bi mu trebale olakšati svakodnevicu, Grinch provodi većinu svog vremena, a stanovnike susjednog Tkograd viđa samo kada mu ponestane hrane. Hit crtani film možete pogledati u svim kinima.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari