Hrvatska pobjeđuje Englesku – giboni nisu dvojili u prognozi

Zagreb, 19. studenoga 2018. – Za razliku od predviđanja pobjednika u srazu Hrvatske i Španjolske prije nekoliko dana, u prognoziranju rezultata jučerašnje utakmice Hrvatske i Engleske zagrebačka obitelj gibona djelovala je skladno.

„Za gibone ovaj put nema dvojbe! Pobjednik na Wembleyju je hrvatska reprezentacija! U njezinu izvrsnu igru večeras ne sumnja nitko. Od Kenta preko njegove družice Kuličke do kćeri Fione i Salvadore svi su izabrali kutiju s hrvatskim i ignorirali onu s engleskim obilježjem“, govorio je jučer Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba. Nije se sumnjalo na intuiciju, sada već diljem svijeta, slavnog Kenta i mislilo se da na nju nisu utjecale priče sportskih stručnjaka o umoru Vatrenih i izazovnoj igri na stranom terenu. Kako bi podupro navijanje za našu „repku“ u Ligi nacija, čak je Zoološki vrt grada Zagreba jučer omogućio popust od pet kuna na ulaznice svima koji u Vrt dođu s nekim obilježjem hrvatske reprezentacije.

Ipak, sva predviđanja i nadanja pala su u vodu. Iako je Hrvatska povela, na kraju susreta slavili su Englezi. Vjerujemo da je neki ozbiljan razlog omeo intuiciju gibona i da će se to popraviti do nekog narednog susreta hrvatske nogometne reprezentacije.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar