Hrvatski Telekom božićnom donacijom od 264.000 kuna razveselio šest humanitarnih udruga u Hrvatskoj

  • Zaposlenici HT-a zajedno odlučili o udrugama kojima idu donacije
  • Donacije u ukupnom iznosu od 250.000 kuna /pojedinačnom iznosu od 50.000 kuna idu udrugama Ljubav na djelu, Udruga Vukovarski leptirići, Šapica, SOS Dječje selo Hrvatska i Srce
  • Kroz utrku HumaniTarni run HT24 skupljeno je 14.000 kuna za društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj

Hrvatski Telekom kao kompanija čiji ugled ne ovisi isključivo o kvaliteti proizvoda i usluga, već i o odnosima kompanije prema korisnicima, suradnicima, zaposlenicima, okolišu i široj društvenoj zajednici odlučio je ove godine razveseliti humanitarne udruge u Hrvatskoj i učiniti im ljepši i radosniji Božić.

S obzirom na trenutnu, nepovoljnu epidemiološku situaciju, odlučeno je kako će sredstva za tradicionalno božićno druženje biti usmjerena udrugama koje se ističu svojim humanitarnim djelovanjem i dobrotom. Internom anketom među zaposlenicima HT-a odlučeno je kako će iznos od 250.000 kuna biti ravnomjerno podijeljen između pet humanitarnih udruga, a to su: Ljubav na djelu – Udruga roditelja djece oboljelih od malignih i kroničnih bolesti, Udruga Vukovarski leptirići, Udruga roditelja djece sa teškoćama u razvoju, Šapica – Udruga za zaštitu životinja i okoliša, SOS Dječje selo Hrvatska – skrb o napušteno i društveno zanemarenoj djeci i Srce – Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

Božićne donacije zaokružene su utrkom HumaniTarni run HT24 koja je ove godine zamijenila tradicionalnu utrku HT B2Run, a u sklopu koje su zaposlenici otrčali najmanje 30 minuta između srijede, 15. prosinca i četvrtka, 16. prosinca, na stazi koju su sami odabrali. Pedesetak zaposlenika koji su sudjelovali u utrci skupili su 14.000 kuna za društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj.

Hrvatski Telekom od samih početaka svoga poslovanja djeluje kao društveno odgovorna kompanija, a ovim donacijama nastoji pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, posebice u ovim izazovnim vremenima.

Oglas

Komentiraj

komentari