Hrvatski Telekom ove blagdane poklanja ekskluzivne premijere filmova i serija te preko 50 božićnih klasika

Ove blagdane Hrvatski Telekom svojim korisnicima poklanja više od 50 božićnih filmova koji će se emitirati na novopokrenutom Pickbox TV kanalu, smještenome na 10. poziciji MAXtv-a i dostupnom u osnovnom korisničkom paketu. HT korisnici tako će moći pogledati četiri božićna filma dnevno, a uz dnevnu dozu Božića prikazivat će se i nekoliko ekskluzivnih naslova.

U razdoblju od 23. prosinca do kraja godine, Hrvatski Telekom omogućuje gledanje božićnih filmova kroz cijeli dan!

Na sam Božić i usporedno s britanskom premijerom, na Pickbox TV kanalu prikazivat će se Doktor Who božićni specijal: Zarobljeni u vremenu. Obožavatelji kultne serije znaju kako su božićni specijali posebni jer donose puno novosti, pa će tako i ove godine biti predstavljen presedan u povijesti Doktora Who – po prvi put kormilo Tardisa preuzima žena. Osim Doktorice vidjet ćemo i Capaldija u ulozi 12. Doktora, kao i Bradleya koji glumi prvoga Doktora.

U sklopu bogate ponude prikazivat će se i sadržaj koji je namijenjen isključivo HT korisnicima i Pickbox TV kanalu. Među njima zasigurno je najpopularniji animirani Disney crtić Snježno kraljevstvo (Frozen) koji oduševljava djecu diljem svijeta. Osim Snježnog kraljevstva HT korisnici će imati priliku pogledati i klasike poput Ljepotica i zvijer (Beauty and the beast), 101 i 102 dalmatinera (101 Dalmatians, 102 Dalmatians), Dama i lutalica (Lady and the Tramp), Život je lijep (La Vita E Bella), Začarana Ella (Ella Enchanted) i Igra sudbine (Serendipity).

Među igranim filmovima koji će biti u božićnoj ponudi na Pickbox TV kanali ističu se Božićna priča (Disney’s A Christmas Carol), Nezaboravni blagdan (One Magic Christmas), Zločesti Djed Mraz (Bad Santa), Otkažite Božić (Cancel Christmas), Obiteljski blagdan (The Family Holiday), Djed Božićnjak 1, 2, 3 (The Santa Clause 1, 2, 3), Zabijelio je snijeg (Dashing Through The Snow), Čokolada (Chocolat) i mnogi drugi božićni klasici.

Uz ekskluzivni sadržaj, na kanalu će se besplatno prikazivati i prve sezone hit serija poput Vikinga (Vikings), Moći (Power) i Neprilagođenih (Misfits).

Oglas

Komentiraj

komentari