Hrvatski vaterpolski savez u ulozi domaćina “Večere s porukom” za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije

Sljedeća “Večera s porukom” po prvi puta će se održati u Zadru , u kojoj ulogu domaćina ima Hrvatski vaterpolski savez. Večera će biti organizirana kao tradicionalna Noć hrvatskog vaterpola u zadarskom Falkensteiner Club Funimation hotelu u subotu, 5. prosinca, s početkom u 20.30 sati. Prikupljena sredstva će se donirati Udruzi za Down sindrom Zadarske županije. Grad Zadar je pokrovitelj večere kao prijatelj projekta “Večera s porukom”.

Iznimno nam je drago da smo zajedno s projektom “Večera s porukom” te Hrvatskim vaterpolskim savezom u mogućnosti pozvati sve građane Zadra I Zadarske županije na ovo jedinstveno druženje. Sredstva prikupljena na ovom događaju bit će namijenjena za uređivanje i opremanje prostorija naše Udruge, u kojoj se radi s djecom s Down sindromom!– izjavila je Suzana Periša, predsjednica Udruge za Down sindrom Zadarske županije.

Gosti ove humanitarne večeri imat će priliku upoznati najbolje hrvatske i svjetske vaterpoliste, prisustvovati dodjeli godišnjih nagrada HVS-a te prvi vidjeti što nam vaterpolisti pripremaju u olimpijskoj 2016. godini, u kojoj brane zlato iz Londona.

Moderatorica večere je poznata Zadranka, Doris Pinčić Rogoznica, a za muzički dio večeri pobrinuti će se Antonija Šola.

Sretni smo što zajedničkim snagama možemo pomoći Udruzi za Down sindrom. Nedavno je Hrvatska vaterpolska reprezentacija pred prepunim bazenom na Višnjiku pobijedila Rusiju. Idućeg vikenda četiri najbolja hrvatska kluba u Zadru igraju Finalni turnir Kupa Hrvatske. Ovo je idealna prilika da nam se svi pridružite na našoj tradicionalnoj večeri te da na taj način zajedno osiguramo bolje sutra djeci s Down sindromom – štićenicima Udruge!” – izjavio je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić.

 Ulaznice za Večeru s porukomNoć hrvatskog vaterpola mogu se kupiti na www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria po cijeni od 300 kuna.

A.M.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari