HUMANITARNI KALENDAR ČIJOM KUPNJOM PODRŽAVATE RAD UDRUGE HUHIV IDEALAN JE BOŽIĆNI POKLON

Zagreb, 17. prosinac 2021.Internetska trgovina knjižarskog lanca Hoću knjigu ove blagdane u ponudi ima poklon s humanitarnim karakterom, a riječ je o kalendaru #VolimZdravlje čijom kupnjom podržavate rad Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV). Prikupljena sredstva, udruga HUHIV uložit će u aktivnosti usmjerene na zaštitu spolnog i reproduktivnog zdravlja mladih, posebno na organizaciju i pružanje besplatnih, preventivnih i javnozdravstvenih usluga za mlade.

Kalendar je izrađen u sklopu kampanje #VolimZdravlje s ciljem poticanja mladih, ali i ostale spolno aktivnih osoba da se informirano i dosljedno brinu o svom spolnom i reproduktivnom zdravlju. Okuplja 12 poznatih osoba iz hrvatskog javnog života koji su se uključili kako bi ukazali svojim pratiteljima i široj javnosti na važnost edukacije o spolnom zdravlju.

U kalendaru vas očekuju fotografije Slavka Sobin, Ide Prester, Zembo Latifa, Marka Bucić, Marka Vuletić, Nike Turković, Nike Ilčić, Mirne Škrgatić, Lane Biželj, Mateje Sučević, Debele Barbare i Karle Zelić koje prate poruke o očuvanju spolnog i reproduktivnog zdravlja i podsjećaju kroz čitavu godinu kako ste kupnjom kalendara pomogli daljnjem educiranju o važnosti redovitih zdravstvenih pregleda.

Kalendar možete kupiti putem internetske trgovine knjižarskog lanca Hoću knjigu koja je dio ove edukativne humanitarne kampanje po cijeni od 114,90 kuna, a uz kupnju kalendara udruga HUHIV poklanja edukativnu brošuru pod nazivom  BRUTALKA – enciklopedija o spolnom zdravlju , koja na sveobuhvatan način obrađuje teme o zaštiti spolnog zdravlja za mlade i sadrži brutalno pravilne i edukativne, stručne i otvorene informacije o spolnom zdravlju.

Samo nekoliko klikova vas dijeli da ove blagdane učinite dvije plemenite stvari odjednom – kupnjom kalendara velikodušno se priključite javnim osobama u podržavanju udruge HUHIV u njenim daljnim edukacijama i aktivnostima te poklonite svojim najdražima koristan i cool kalendar.

 

Oglas

Komentiraj

komentari