HURA 2017. za djecu s autizmom

U subotu, 30. rujna 2017. održati će se utakmica BUBBLE nogometa za pomoć  djeci s autizmom!

Drugu godinu za redom poznate osobe iz javnog života i medija, uz poduzetnice i poduzetnike, studentice i studente zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta okušat će svoje sportsko umijeće u njima nepoznatom sportu – ove godine bubble nogometu, te ukrižati natjecateljske strasti u međusobnim duelima kako bi za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala, uz pripadajući software koji će im olakšati svakodnevni život.

I ovogodišnji HURA! sportsko događanje organiziraju pokretači HURA!-e, tvrtke Metroteka i Implementacija snova iz Zagreba, a ove godine ovu hvalevrijednu inicijativu će podržati Centar za autizam i Virtualni ženski poduzetnički centar. Na samom eventu će se održati turnir u BUBBLE nogometu, a  trener Virtualnog Ženskog Poduzetničkog centra  biti će naš jedan jedini Ćiro Blažević.

Zato se pozivaju svi da podrže ovo događanje, bar navijačkom strašću kako bi se skupila sredstva za nabavku prijeko potrebnih komunikacijskih pomagala i programa za djecu – štićenika zagrebačkog Centra za autizam, a poduzetnice će pokazati kako znaju i mogu igrati nogomet, a ne samo privređivati na realnom tržištu.  Svaka kupljena ulaznica ulazi u bubanj za izvlačenje u tomboli. Uključili su se i brojni sponzori te omogućili vrijedne nagrade koje će se izvlačiti u sklopu tombole na kraju turnira.

Ageness Beauty Institut  donira  10 beauty paketa koji se sastoje od:

– ELEMIS 30  min EVENT TRETMAN LICA

– Konzultacija i dijagnostike lica

– 2 travel size Elemis proizvoda za  lice ili tijelo

Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku specijaliziranih komunikatora i tablet uređaja kao sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja. Dođite i podržite HURA! 2017. – humanitarni bubble nogomet turnir „poznatih“ za nabavku komunikacijskih sredstava djeci iz autističnog spektra u Centru za autizam Zagreb koji će se održati u subotu, 30. rujna 2017. od 10:00 – 13:00 sati  u prostorima NC Šalata, Avenija Dubrovnik 15, Velesajam – Paviljon 1, Zagreb (ulaz je iz ulice Radoslava Cimermana).

Priključite se utkamici i vi!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari