HURA najavila sedam radionica u sklopu akademije za marketinške stručnjake

Nikad bogatiji program HOWtoWOW marketinške akademije

Nakon jednogodišnje stanke, HURA je najavila novu, petu po redu sezonu HOWtoWOW akademije, jednog od najkvalitetnijih domaćih programa za edukaciju u sektoru marketinga i tržišnog komuniciranja.

HURA-ina akademija priznata je od strane gotovo 30 tvrtki, nekih od najnagrađivanijih i najvećih agencija u Hrvatskoj, koje upravo na ovoj akademiji educiraju svoje kadrove. Ozbiljnost programa potvrđuju i certifikati koje polaznici dobiju nakon akademije, potpisani od strane predavača koji za svakog polaznika jamče da je usvojio znanja i vještine na tematskoj radionici.

Znakovito svakog sedmog u mjesecu, počevši sa 7. rujnom 2016. polaznici će imati priliku sudjelovati u sedam radionica pod vodstvom vrhunskih međunarodnih stručnjaka iz područja marketinga i PR-a.

Program će otvoriti best-selling radionica D&AD-a Ideas, ideas, ideas namijenjena za podizanje kreativnih ambicija svih polaznika kroz interaktivan i dinamičan trening. Za kreativce i dizajnere namijenjena je i radionica poznatog tipografa Elliota Jaya Stocksa. Novost sezone je prva radionica akademije koja će spojiti PR i oglašavanje pod nazivom PR strategies in advertising.

HOWtoWOW u Zagreb prvi put dovodi i program DO Lectures čiji će osnivač Mark Shayler otkriti više o disruptivnom marketingu i kulturi inovacije (u kompanijama i agencijama). S obzirom na važnost planiranja, strategije, razvoja brendova i digitalnih taktika, organizirane su čak dvije radionice vezane uz te teme: A day in the life of your digital strategy i Adaptive planning for agile business. Neposredno prije ovogodišnje IdejeX, održat će se radionica koja će na jednom mjestu ponuditi godišnji pregled najnagrađivanije svjetske produkcije, idealna prilika za učenje iz njihovog uspjeha uz najpopularnijeg dosadašnjeg HOWtoWOW trenera Dave Dunja Ivana Ballon, direktorica projekta, najavila je HURA-inu investiciju u još kvalitetnije programe radionica te lakši pristup edukaciji za članove HURA-e koji će za ovu sezonu osim uobičajenih popusta imati gotovo 60 besplatnih kotizacija, po 2 za svaku agenciju člana za radionice po izboru.

Nakon 28 do sada održanih radionica koje su ocijenjene odličnom ocjenom (5) i preko 2000 registriranih polaznika, interes za kotizacijama iz godine u godinu raste radi čega su prijave otvorene samo do popunjenja mjesta (70) radi interaktivnosti.

Više informacija o HOWtoWOW programima dostupno je na http://how-to- wow.hura.hr/.

Oglas

Komentiraj

komentari