„HVALA TI MAMA“

„Ponosni sponzor majki“ kompanija Procter&Gamble ususret Olimpijskim igrama Pyeong Chang 2018. ponosno predstavlja suradnju s hrvatskim olimpijcem čiji uspjeh ne bi bio isti bez neupitne majčine potpore.

06. prosinac 2017. – Kompanija Procter&Gamble i tijekom Zimskih olimpijskih igara Pyeong Chang 2018. ponosno sponzorira majke vrhunskih sportaša. Mladi skijaš Natko Zrnčić Dim i njegova majka Maja Zrnčić zaštitna su lica kampanje „Hvala ti mama“ u Hrvatskoj. Kampanja odaje priznanje majkama vrhunskih sportaša diljem svijeta te je dio globalne P&G-ove suradnje s Međunarodnim olimpijskim odborom.

Natko Zrnčić Dim već je nekoliko mjeseci u pripremama za jedan od najvažnijih nastupa u svojoj karijeri, a osoba koja je neprekidno prisutna na njegovom putu prema Olimpijskim igrama je upravo njegova majka Maja.

Kampanja „Hvala ti mama“ najljepši je poklon koji majke sportaša mogu dobiti. Prilika je to da se prisjetimo brojnih odricanja, ali i prekrasnih trenutaka koje bavljenje sportom donosi. Svaka majka prolazi brojne prepreke tijekom odrastanja i odgoja djece, ali mislim da majke sportaša sve emocije doživljavaju i dvostruko zbog čega je i naša zahvalnost na svakom njihovom uspjehu dvostruka. Djeca uče na primjerima odraslih pa se nadam da sam i ja bila dijelom poticaja koji je Natka doveo do Olimpijskih igara 2018. godine“, izjavila je Maja Zrnčić.

Kompanija Procter&Gamble pokrenula je 2012. godine globalnu 10-godišnju suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom, a kampanja „Hvala ti mama“ dio je globalne inicijative kojom se osim majkama sportaša odaje priznanje i milijunima majki diljem svijeta.

Mladog hrvatskog skijaša i olimpijca Natka Zrnčića Dima za manje od tri mjeseca očekuje jedan od najvećih trenutaka u skijaškoj karijeri, a priznaje da je majka Maja oduvijek bila dio njegovog najužeg tima.

Iza svakog sportaša stoji izuzetno poticajan tim, ali majčina podrška je ona koja zapravo prevagne kad dođu teži trenuci. Obitelj je iznimno važna karika u sportskim uspjesima i majke su te koje u ključnim prekretnicama preuzimaju ulogu trenera, liječnika, motivacijskog govornika, ali i najvažniju ulogu u kojoj su samo mame. Teško je naći dovoljno riječi i izraza da im se na pravi način zahvalimo i zato je kampanja „Hvala ti mama“ podsjetnik svima nama na izuzetne uspjehe koje mame postižu svakoga dana“, rekao je hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim.

Kampanju „Hvala ti mama“ možete podržati od 8. siječnja do 28. veljače 2018. u trgovinama Konzuma i time pomoći odavanju priznanja majkama vrhunskih sportaša diljem svijeta.

Misija kompanije Procter&Gamble je olakšati posao majkama diljem svijeta. Kampanjom „Hvala ti mama“ dodatno odajemo priznanje svim majkama sportaša, ali i majkama koje svaki dan obavljaju nemjerljiv i neprocjenjiv posao za svoje obitelji. Sretni smo što i u Hrvatskoj možemo predstaviti suradnju s vrhunskim sportašem, ali i što na ovaj način možemo zahvaliti njegovoj majci“, rekao je Srđan Lisac, član Uprave P&G-ja za Hrvatsku.

Kao dio globalne kampanje za majke sportaša P&G je nedavno predstavio i kratki film „Ljubavlju protiv predrasuda“ koji pokazuje kako bi izgledao svijet kada bi bio gledan majčinim očima.

 

Oglas

Komentiraj

komentari