Idemo na more!

Zagreb, 01. lipnja 2017. – Održana Čakulaonica  30. svibnja 2017. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2, protekla je u euforičnom raspoloženju, a razloga za slavlje je bilo više nego dovoljno.

Osim što je u sklopu Čakulaonice proslavljen  i DAN OBITELJI, Turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu projekta “Tisuću dana na Jadranskom moru”, dodjelila je Udruzi SRETNA MAMA besplatno ljetovanje za 10 osoba (petero roditelja i petero djece) u jednom od svojih hotela u Rapcu.

Nepotrebno je reći da je Valamar osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela naše roditelje naprosto oduševio. Roditelji su birani prema socijalnom statusu, uopće ne sumnjam da će se divno provesti i ovo ljeto pamtiti po jednom posebnom iskustvu. Valamar Rivieri zahvaljujemo od srca što je prepoznao rad naše Udruge i omogućio nam ljetovanje.“, izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge.

„Iznimno nam je drago što je donirano ljetovanje razveselilo djecu i roditelje iz Udruge Sretna mama te smo uvjereni da će sa sobom kući ponijeti lijepa i nezaboravna iskustva. Posebna vrijednost „Tisuću dana na Jadranskom moru“ je u tome što je većina djece upravo kroz ovaj program, koji provodimo već četvrtu godinu za redom, doživjela svoje prvo ljetovanje i boravak na moru“ – izjavljuju iz Valamar Rivijere.

Također je ostvarena i suradnja s kompanijom HTC, kroz koju će se HTC uključiti u buduće programe udruge donacijama mobilnih uređaja i opreme, na koji će se način uključiti u aktivnosti udruge i pomoći njen daljnji rad.” „Tako sam sretna da ovako velike kompanije poput HTC-a, Valamara, Nivee koja nas prati od samih početaka daju podršku našim roditeljima te nas motiviraju za daljnji rad.“

Nivea je podržala Čakulaonicu sa prigodnim poklonima koji su ovog puta stigli u pravo vrijeme, a to su proizvodi za zaštitu od sunca:)

Za sudjelovanje u radionici koja će se održati u lipnju roditelji se mogu prijaviti na info@sretnamama.hr. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Pozivamo sve zainteresirane roditelje, vrtiće, donatore, predavače različitih struka koji mogu dati svoj doprinos jačanju podrške jednoroditeljskim obiteljima,  da nam se jave u redakciju Sretne mame.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari